ulusal bir firmanın müşteri hizmetlerini aradıgını düşün bir ürün aldın kırık yada arızalı çıktı
Merhaba, müşteri hizmetlerine telefon açarak kırık veya arızalı bir ürün aldığınızı bildirebilirsiniz. İngilizce konuşma sınavı için size yardımcı olabilirim. İşte örnek bir telefon konuşması:
Telefon Konuşması:
Siz: Merhaba, ismim Mustafa Karakoç. Ulusal bir firmadan bir ürün aldım ve maalesef ürün kırık/arızalı çıktı. Sorunu nasıl çözebilirim?
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Merhaba Mustafa Karakoç, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Öncelikle bu sorunu çözmek için size nasıl yardımcı olabilirim?
Siz: Ürünü nasıl iade veya değişim yapabilirim?
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: İade veya değişim işlemleri için size yardımcı olabilirim. Önce ürünün hangi şekilde kırık veya arızalı olduğunu bilmemiz önemlidir. Ürün hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim?
Siz: Elbiseyi aldığımda fermuarının bozuk olduğunu fark ettim. İade veya değişim yapmak istiyorum.
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Anladım. Üzgünüm yaşadığınız sorun için. Elbisenin iadesini veya değişimini yapabilirim. Sipariş numaranızı veya fatura bilgilerinizi alabilir miyim?
Siz: Tabii, sipariş numaram 1234567.
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Teşekkür ederim, sipariş numaranızı kaydettim. İade veya değişim işlemini başlatabilmem için size birkaç adımı takip etmeniz gerekecek. Size hangi adımları izlemeniz gerektiğini anlatacağım.
Siz: Anladım, adımları takip etmeye hazırım.
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Öncelikle, size iade veya değişim için gereken dökümanları ve talimatları içeren bir e-posta göndereceğim. Bu e-postayı dikkatlice okumanız ve talimatları takip etmeniz önemlidir. İade veya değişim işlemi için ürünü iyi durumda paketleyip geri göndermeniz gerekecek.
Siz: Anladım, talimatları takip edeceğim ve ürünü düzgün bir şekilde paketleyip iade edeceğim.
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Harika! İade veya değişim işlemi tamamlanınca size bilgi vereceğiz. Herhangi bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin.
Siz: Çok teşekkür ederim, yardımınız için. İade veya değişim işlemiyle ilgili olarak e-postayı bekleyeceğim.
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: Rahat olun, önümüzdeki birkaç iş günü içinde size gerekli bilgileri göndereceğiz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günler dilerim!
Siz: Size de iyi günler dilerim. Tekrar teşekkür ederim, hoşça kalın!