Tıbbi sekreterlik soru diyaloğu

Çarşamba günü genel iletişim de sırası olan ilk 10 arkadaş 4 sorunuz;

-Merhabalar, siz tıbbi sekreter misiniz?
-Beni röntgene götürür müsün?
-Siz bence tıbbi sekreterliği hak etmiyorsunuz
-Annem çok hasta sizin yüzünüzden sıra alamıyoruz

En az 6 soru olacak şekilde de siz oluşturup geleceksiniz. Yani benim verdiklerimle 10 soru ediyor. 6 sorudan fazla üretip sunarsanız sizin yararınıza olur. Mininımum 6 soru istiyorum. Soruları bu sorulara benzer sitem ve hafif sinir yoğunluklu duygusal şekilde oluştururmalısınız. Bilgi soran, bilgi içeren ve muhabbet vari sorular olmalı. Derste uygulamaya geçmeden önce 10 kişiden birinin sorularını alarak bir uygulama öncesi nasıl nedir gösterisi yapacağım size merak etmeyin. Siz soruları oluşturun ve onlara uygun şekilde sohbet tarzında cevap verin .@sorumatikbot

Sorular ve Cevaplar

1. Soru

Merhabalar, siz tıbbi sekreter misiniz?

Cevap

Evet, ben tıbbi sekreterim. Nasıl yardımcı olabilirim?

2. Soru

Beni röntgene götürür müsün?

Cevap

Elbette, Ancak öncelikle randevu sistemimizi kontrol etmem gerekiyor. Bekleme sürenizi en aza indirmek için elimden geleni yapacağım.

3. Soru

Siz bence tıbbi sekreterliği hak etmiyorsunuz.

Cevap

Üzgünüm böyle düşündüğünüz için. Size daha iyi hizmet verebilmek adına geri bildiriminizi dikkate alarak kendimi geliştirmeye çalışacağım.

4. Soru

Annem çok hasta, sizin yüzünüzden sıra alamıyoruz.

Cevap

Durumu anlıyorum ve çok üzgünüm. Hemen sıranızın hızlandırılması için gerekli düzenlemeleri yapacağım.

5. Soru

Neden bu kadar uzun bekliyoruz? Bu durumu düzeltemez misiniz?

Cevap

Bekleme süresini azaltmak adına elimden geleni yapacağım. Başka bir birimle iletişime geçmemi isterseniz, size yardımcı olmak için buradayım.

6. Soru

Doktora ulaşmak bu kadar zor mu? Randevu nasıl alabilirim?

Cevap

Doktorlarımızın yoğun olduğunu anlıyorum. Randevu almak için size rehberlik edebilirim. Belli bir saate odaklanmamız gerekiyorsa, bunu düzenlemeye çalışırım.

7. Soru

Reçetemi kaybetmişsiniz! Ne yapmam gerekiyor şimdi?

Cevap

Bu durum için çok üzgünüm. İlaçlarınızı zamanında alabilmeniz için durumu hemen kontrol edip en hızlı şekilde çözeceğim.

8. Soru

Tahlil sonuçlarım neden hala çıkmadı? Çok mu zaman alıyor genelde?

Cevap

Bazı durumlarda tahlil sonuçları daha uzun sürebiliyor, ancak bu kadar uzun sürmesi durumu için özür dileriz. Hemen sonuçların ne zaman çıkacağıyla ilgili size bilgi vereceğim.

9. Soru

Bunların hepsi sizin hatanız mı yoksa başka bir sorun mu var?

Cevap

Bu tür aksaklıklardan dolayı üzgünüm, sistemsel ya da dış kaynaklı faktörler olabilir. Ancak sizinle ilgilendiğim sürece, daha iyi bir deneyim yaşamanız için çalışacağım.

10. Soru

Bir daha böyle beklersem nereye şikayet edebilirim?

Cevap

Geri bildiriminiz bizim için çok önemli. Doğrudan bana bildirebilirsiniz; amacımız bu tür sorunları minimize etmektir. İsterseniz hastane yönetimine de başvurabilirsiniz ve durumu düzeltmek için elimizden geleni yaparız.