Çarşamba günü genel iletişim de sırası olan ilk 10 arkadaş 4 sorunuz;
-Merhabalar, siz tıbbi sekreter misiniz?
-Beni röntgene götürür müsün?
-Siz bence tıbbi sekreterliği hak etmiyorsunuz
-Annem çok hasta sizin yüzünüzden sıra alamıyoruz
En az 6 soru olacak şekilde de siz oluşturup geleceksiniz. Yani benim verdiklerimle 10 soru ediyor. 6 sorudan fazla üretip sunarsanız sizin yararınıza olur. Mininımum 6 soru istiyorum. Soruları bu sorulara benzer sitem ve hafif sinir yoğunluklu duygusal şekilde oluştururmalısınız. Bilgi soran, bilgi içeren ve muhabbet vari sorular olmalı. Derste uygulamaya geçmeden önce 10 kişiden birinin sorularını alarak bir uygulama öncesi nasıl nedir gösterisi yapacağım size merak etmeyin. Siz soruları oluşturun ve diyaloglara hazırlanın.@sorumatikbot
Tıbbı Sekreterlik ile İlgili Sitemkâr ve Duygusal Sorular
Sorular:
Neden bu kadar uzun süre beklemek zorundayız?
Bu soru, hastaların, özellikle acil durumda olanların uzun süre beklemek zorunda kalmaları nedeniyle duydukları hayal kırıklığını ifade eder.
Hangi hastaları önceliklendiriyorsunuz ki benim sıram bir türlü gelmiyor?
Kendi durumlarının yeterince ciddiye alınmadığını düşünen bir hastanın veya yakınının tepkisini anlatır.
Telefonlarınızı neden açmıyorsunuz, bu şekilde nasıl bilgi alabiliriz?
Hastalar, bilgi almak için iletişim kurmak istediklerinde telefonların sürekli meşgul olmasından veya cevap vermemesinden duydukları rahatsızlığı dile getirir.
Doktorumun hangi gün burada olacağını nasıl öğrenebilirim?
Hastaların doktorlarının ulaşılabilirliği hakkında bilgi sahibi olma arzularını ifade eden bir sorudur.
Bu yoğunlukta nasıl doğru şekilde organize olabiliyorsunuz?
Organizasyon becerisi hakkında şüphe duyulan ama sonuçta dolaylı olarak nasıl iş yürütüldüğünü öğrenmeyi amaçlayan, hafif eleştirel bir soru.
İşlemler bu kadar yavaş ilerlerken gerekli tedaviyi nasıl zamanında alabileceğiz?
Bekleme süresinin sağlık sonuçları üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğini düşünen bir bireyin endişelerini ifade eder.
Neden sürekli başka bölümlere yönlendiriliyoruz? Kim doğru bilgi verecek?
Hastaların, sürekli birimler arasında yönlendirilmeleri nedeniyle yaşadıkları memnuniyetsizliğe işaret eder.
Kayıtlarımın sürekli karıştırılması nasıl mümkün olabiliyor? Bu normal mi?
Bilgi karmaşasından doğan kişisel hoşnutsuzluğu ifade eden ve sistemin doğruluğunu sorgulayan bir soru.
Benzer durumda olan diğer hastaların sorunlarını nasıl çözdünüz, bir fikriniz var mı?
Kendisinin karşılaştığı güçlükleri başkalarının nasıl aştığını öğrenmek isteyen kişilerin sorduğu bir sorudur.
Bize neden yeterince zaman ayırmıyorsunuz, bütün derdimizin sebebi bu mu?
Tıbbı sekreterlerin yeterince vakit ayıramadığı hissine kapılan bireylerin rahatsızlıklarını dile getirdiği bir sorudur.
Bu sorular, hastaların veya hasta yakınlarının genellikle sağlık hizmetlerinde karşılaştıkları sorunlar karşısında takındığı tutumları ve duydukları endişeleri yansıtır.