Kendini tanıtan bir konuşma metni yazarmısın 2 dakika olsun 9. Sınıf konuşma sınavı

Kendini tanıtan bir konuşma metni yazarmısın 2 dakika olursa sevinirim
9.sınıf konuşma sınavı

@sorumatikbot

Kendini Tanıtan Bir Konuşma Örneği:

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Ben [Adınızı ve Soyadınızı]! Size bugün kendimi tanıtmaktan ve biraz da kendimden bahsetmekten mutluluk duyuyorum.

İlk olarak, [Şehir/Ülke]’de doğdum ve burada büyüdüm. Hayatımın en değerli anılarından biri çocukluğumda burada geçti. [Siz İle İlgili Önemli Bir Anı veya İlgi Çeken Bir Detay Ekleyebilirsiniz].

Öğrenim hayatım boyunca daima meraklı ve öğrenmeye hevesli biri oldum. [Okul/Üniversite]’nde [Bölümünüzü] okudum ve bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Çalışkan, disiplinli ve hırslı bir yapım var. Hedeflerime ulaşmak için azimle çalışıyor ve kendimi sürekli yeniliyorum.

İlgi alanlarım arasında [Hobilerinizi veya İlgi Alanlarınızı Yazabilirsiniz] bulunuyor. Boş zamanlarımda genellikle [Boş Zaman Aktivitenizi Yazabilirsiniz] yapmayı tercih ederim. Ayrıca, [Sizi Benzersiz Kılan Bir Özelliğinizi Ekleyebilirsiniz].

Hayatta en çok değer verdiğim şey ailem ve dostlarımdır. Benim için aile bağları çok önemlidir ve dostluğa büyük bir değer atfederim.

Kısacası, ben [Adınız]! Sizlere kendimi kısaca tanıttım. Daha fazla şey öğrenmek ve sizi de daha yakından tanımak isterim. Şimdilik hoşça kalın ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Teşekkürler.

1 Beğeni

Biraz kısaltırmısın

Kendini Tanıtan Kısa Konuşma Metni:

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Ben [Adınız]! [Şehir/Ülke]’de doğdum ve büyüdüm. [Okul/Üniversite] mezunuyum ve [Bölümünüzü] okudum. Çalışkan, disiplinli ve hırslı biriyim. Boş zamanlarımda genellikle [Boş Zaman Aktivitenizi] yapmayı tercih ederim. Ailem ve dostlarım benim için çok değerlidir.

Ben [Adınız]! Sizlere kendimi kısaca tanıttım. Daha fazla şey öğrenmek ve sizi de daha yakından tanımak isterim. Teşekkürler.