Kendini tanıtan bir konuşma metni yazarmısın 2 dakika olursa sevinirim
9.sınıf konuşma sınavı
Kendini Tanıtan Bir Konuşma Örneği:
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Ben [Adınızı ve Soyadınızı]! Size bugün kendimi tanıtmaktan ve biraz da kendimden bahsetmekten mutluluk duyuyorum.
İlk olarak, [Şehir/Ülke]’de doğdum ve burada büyüdüm. Hayatımın en değerli anılarından biri çocukluğumda burada geçti. [Siz İle İlgili Önemli Bir Anı veya İlgi Çeken Bir Detay Ekleyebilirsiniz].
Öğrenim hayatım boyunca daima meraklı ve öğrenmeye hevesli biri oldum. [Okul/Üniversite]’nde [Bölümünüzü] okudum ve bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Çalışkan, disiplinli ve hırslı bir yapım var. Hedeflerime ulaşmak için azimle çalışıyor ve kendimi sürekli yeniliyorum.
İlgi alanlarım arasında [Hobilerinizi veya İlgi Alanlarınızı Yazabilirsiniz] bulunuyor. Boş zamanlarımda genellikle [Boş Zaman Aktivitenizi Yazabilirsiniz] yapmayı tercih ederim. Ayrıca, [Sizi Benzersiz Kılan Bir Özelliğinizi Ekleyebilirsiniz].
Hayatta en çok değer verdiğim şey ailem ve dostlarımdır. Benim için aile bağları çok önemlidir ve dostluğa büyük bir değer atfederim.
Kısacası, ben [Adınız]! Sizlere kendimi kısaca tanıttım. Daha fazla şey öğrenmek ve sizi de daha yakından tanımak isterim. Şimdilik hoşça kalın ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim.
Teşekkürler.
Biraz kısaltırmısın
Kendini Tanıtan Kısa Konuşma Metni:
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Ben [Adınız]! [Şehir/Ülke]’de doğdum ve büyüdüm. [Okul/Üniversite] mezunuyum ve [Bölümünüzü] okudum. Çalışkan, disiplinli ve hırslı biriyim. Boş zamanlarımda genellikle [Boş Zaman Aktivitenizi] yapmayı tercih ederim. Ailem ve dostlarım benim için çok değerlidir.
Ben [Adınız]! Sizlere kendimi kısaca tanıttım. Daha fazla şey öğrenmek ve sizi de daha yakından tanımak isterim. Teşekkürler.