Kendimizi tanıtma

kendimizi tanıtmayla alakalı örnek konuşma sınavı metni

Kendimizi Tanıtmayla Alakalı Örnek Konuşma Sınavı Metni

Cevap:

Merhaba, benim adım [Adınızı Ekleyin]. [Yaşınızı] yaşındayım ve [Şehrinizi]’de yaşıyorum. [Okul ya da iş yerinizi belirtin]’de [Bölümünüz veya pozisyonunuz] olarak çalışıyorum/okuyorum.

Hobilerim arasında kitap okumak, spor yapmak ve müzik dinlemek yer alır. Özellikle [Hobi üzerindeki detay ekleyin, örneğin “bilim kurgu romanlarını”] okumayı severim.

Ailem üç kişiden oluşuyor: Annem, babam ve ben. Annem [Annenizin mesleği veya özelliği] ve babam [Babanızın mesleği veya özelliği] ile ilgilenir. Onları çok seviyorum ve her zaman desteklerini hissediyorum.

Hayattaki hedeflerim, iyi bir kariyer sahibi olmak ve yeni yerler keşfetmektir. Gelecekte, [Hedef üzerine detay ekleyin, örneğin “yazılım mühendisi”] olarak başarılı bir kariyer inşa etmek istiyorum.

Teşekkür ederim, benim hakkımda bilmeniz gerekenler kısaca bunlar. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum.

Özet: Kendinizi tanıtırken adınız, yaşınız, yaşadığınız yer, eğitim veya iş durumunuz, hobileriniz, aileniz ve gelecekteki hedefleriniz hakkında bilgi vererek etkili bir konuşma yapabilirsiniz.