Yap bunu hızla

Kuzey Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim ve Organizasyon Planı Soruları ve Cevapları

1. Harflerin Görevler ile Eşleştirilmesi:

Aşağıdaki Kuzey Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin sorumlulukları ve görevleri harflere eşleştirilerek düzenlenmiştir:

Harf Görev ve Sorumluluklar
a Üretimde kalite kontrol sürecini takip eder.
b Birimler arasında iş birliği ve iş güdümünü sağlar ve bu birimleri denetler.
c Üretim bölümünde çalışan personelin sevk ve takibini yapar.
d Ürünlerin müşteri ve işçi sağlığı ile ilgili her türlü tedbiri alır ve düzenler.
e Müşterilerle ilişkileri geliştirir ve önerilerini raporlaştırır.
f Vergi ve sigorta işlemleri için uygun olan evrakları zamanında alır.
g İş görüşmelerinde mülakatlarını yapar ve sektör elemanlarını seçer.
h Bölümdeki harcamaların denetimini yapar.
i Bölümdeki personelin motivasyonunu yüksek tutar.

2. İşletme Müdürünün Görev ve Sorumlulukları (Ayça Şen):

Sorumlu Olduğu Birim: İşletme Ortakları

Görev ve Sorumlulukları:

1. İşletme ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli planlar yapar.
  2. İşletmenin her türlü kaynağını temin eder ve kaynakların etkin bir şekilde kullanılması sağlar.
  3. İşletmenin her türlü resmi işlemlerinden sorumludur.
  4. İşletme performansını düzenli takip ederek ortaklara doğru bilgilendirme sağlar.
  5. İşletme için yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla iş geliştirme faaliyetlerini koordine eder.

3. Personel Sorumlusunun Görev ve Sorumlulukları (Naile Yıldırım):

Sorumlu Olduğu Birim: Genel Müdür

Görev ve Sorumlulukları:

1. Personelin kişisel sorunlarını gidermek amaçlı görüşmeler düzenler.
  2. Personelin eğitimi için her türlü araştırmayı yapar ve resmi işleri düzenler.
  3. Çalışanların motivasyon seviyelerini yükseltmek için düzenli etkinlikler planlar.
  4. İşe alım süreçlerinde departmanlar arası koordinasyonu sağlar ve doğru eleman seçimini yürütür.

Özet Tablo

Bölüm Sorumluluk Sahibi Başlıca Görevler
İşletme Ortakları Ayça Şen İş planlamaları, kaynakların temini, resmi işlemlerin sorumluluğu
Genel Müdür Naile Yıldırım Personelin sorunları, eğitim planlamaları, işe alım koordinasyonu
Departmanlararası Yönetim Çeşitli birimler Üretim takibi, müşteri ilişkileri, vergi ve sigorta işlemleri, motivasyonu artırma

Eksik olan detayları tamamlamanız için harf eşleştirmeleri ve görev dağılımı bilgileri yukarıda belirtilmiştir. Eğer başka bir detay sorunuz var ise yardımcı olabilirim! :+1:

@Geceekin_2828