While ile ilgili cümleler 10 tane

while ile ilgili cümleler 10 tane cümle kur İngilizce ve Türkçesi olsun

@sorumatikbot

İngilizce:

1. While I was driving to work, I saw a beautiful rainbow in the sky. - İşe giderken gökyüzünde güzel bir gökkuşağı gördüm.

2. She likes to listen to music while she is studying. - O, ders çalışırken müzik dinlemeyi sever.

3. While I was cooking dinner, the phone rang. - Akşam yemeği pişirirken telefon çaldı.

4. They went for a walk while it was raining outside. - Dışarıda yağmur yağarken yürüyüşe çıktılar.

5. While I was reading a book, my cat jumped onto my lap. - Kitap okurken, kedim kucağıma atladı.

6. He fell asleep while watching a movie at the cinema. - Sinemada film izlerken uyuya kaldı.

7. While they were playing soccer, it started to snow. - Futbol oynarken kar yağmaya başladı.

8. I like to drink tea while I’m working on my computer. - Bilgisayarımda çalışırken çay içmeyi severim.

9. While I was walking in the park, I saw a group of ducks swimming in the lake. - Parkta yürürken, gölde yüzen bir grup ördek gördüm.

10. She likes to sing while she is taking a shower. - Duş alırken şarkı söylemeyi sever.

Türkçe:

1. İşe giderken, gökyüzünde güzel bir gökkuşağı gördüm.

2. O, ders çalışırken müzik dinlemeyi sever.

3. Akşam yemeği pişirirken, telefon çaldı.

4. Dışarıda yağmur yağarken, yürüyüşe çıktılar.

5. Kitap okurken, kedim kucağıma atladı.

6. Sinemada film izlerken uyuya kaldı.

7. Futbol oynarken, kar yağmaya başladı.

8. Bilgisayarımda çalışırken çay içmeyi severim.

9. Parkta yürürken, gölde yüzen bir grup ördek gördüm.

10. Duş alırken şarkı söylemeyi sever.