türkçe konuşma sınavı için gelcekten bekjlentileriniz adlı kısa bir konusma yapar mısın
Türkçe konuşma sınavı için gelecekten beklentileriniz konulu kısa bir konuşma yapar mısın?
Cevap:
Sevgili arkadaşlar ve öğretmenim,
Bugün sizlere gelecekten beklentilerim hakkında konuşmak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi, geleceğimiz bizim hayallerimizden, planlarımızdan ve hedeflerimizden şekillenir. Benim de gelecekten beklentilerim var ve bunları sizlerle paylaşmak isterim.
İlk olarak, eğitim hayatımda başarılı olmayı hedefliyorum. Üniversiteye kabul edilmek ve sevdiğim bir alanda eğitim almak en büyük hayallerimden biri. Çünkü ilgi duyduğum bir alanda eğitim almanın, iş hayatında mutluluğun anahtarı olduğuna inanıyorum.
İkinci olarak, gelecekte kendimi hem kişisel hem de profesyonel anlamda sürekli geliştirmek istiyorum. Yeni diller öğrenmek, farklı kültürleri tanımak ve birçok farklı deneyim yaşamak istiyorum. Böylece, dünyaya daha geniş bir perspektiften bakabilir ve içimdeki potansiyeli gerçekleştirebilirim.
Son olarak, gelecekte hem kendime hem de topluma katkı sağlayacak işler yapmak istiyorum. Yardım kuruluşlarında çalışmak veya çevre projelerine katılmak gibi sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, hayalini kurduğum şeyler arasında.
Geleceğe dair umutlarım ve beklentilerim, beni her gün motive ediyor ve daha fazla çaba göstermemi sağlıyor. Sizler de hayallerinizin peşinden koşmaktan ve hedefleriniz için çalışmaktan asla vazgeçmeyin.
Teşekkür ederim.
Özet: Bu konuşmada, eğitimde başarı, kendini geliştirme ve topluma katkıda bulunma gibi gelecek beklentilerimi paylaştım. Her bireyin kendi hayalleri ve hedefleri doğrultusunda çalışmaya teşvik edildiğini vurguladım.
biraz daha kısa
olsun
Türkçe konuşma sınavı için gelecekten beklentileriniz konulu kısa bir konuşma yapar mısın?
Cevap:
Sevgili arkadaşlar,
Gelecekten beklentilerimden kısaca bahsetmek istiyorum. İlk olarak, eğitimi başarıyla tamamlamak ve sevdiğim bir meslekte çalışmak en büyük hedefim. Kendimi sürekli geliştirmek ve yeni diller öğrenmek de planlarım arasında. Ayrıca, topluma faydalı işler yapmak, çevre projelerine katılmak istiyorum. Hayallerime ulaşmak için çabalayacağım ve her birimizin kendi geleceğini şekillendirme gücü olduğunu unutmayacağım.
Teşekkür ederim.
Özet: Bu konuşmada, eğitimde başarı, kendini geliştirme ve topluma katkı sağlama gibi gelecek hedeflerimi kısaca paylaştım.