Mahalle kuaförü 5 kişilik komik tiyatro diyalog halinde
Mahalle kuaförü 5 kişilik komik tiyatro diyalogu
Diyalog:
Karakterler: Ayşe, Fatma, Nazlı, Zeynep, Hande
Sahne: Mahalle kuaförü, beş koltuk ve aynalar bulunmaktadır. Kuaför koltuğunda Ayşe oturmaktadır. Diğer dört karakter beş farklı koltukta oturmaktadırlar.
Ayşe: (Saçlarına bakarak) “Acaba bugün nasıl bir saç modeli yaptırsam?”
Fatma: (Gülerek) “Belki de neon renklerle parıltılı bir saç modeli denemelisin Ayşe.”
Nazlı: (Kahkahalarla) “Hayır, sana pembe saçlar çok yakışır Ayşe! Hem mahalleye renk gelir.”
Zeynep: (Şaşkın bir şekilde) “Pembe mi? Yok canım, sana dalgalı bir saç modeli çok yakışır.”
Hande: (Ciddiyetle) “Arkadaşlar, Ayşe’nin saçlarını dalgalı yaparsak çok güzel durur. Hem daha doğal olur.”
Ayşe: (Gülerek) “Sizlerle saç konusunda aynı fikirde olamayacağım galiba. Neyse, kuaför bey ne düşünüyor bu konuda?”
Kuaför: (Gülümseyerek) “Benim önerim, doğal ve dalgalı bir saç stili olacak. Hem sizi çok daha genç gösterecek.”
Ayşe: (Sevinçle) “O zaman karar verildi! Dalgalı saçlarım olsun. Teşekkürler herkese.”
Perde
2 erkek oyuncu 3 kız oyuncu komik diyalog halinde tiyatro
Tiyatro Oyunu: Kuaför Salonu Komedi Oyunu
Karakterler:
- Erkek Oyuncular: Can, Emre
- Kız Oyuncular: Elif, Selin, Zeynep
- Kuaför: Aylin
- Müşteriler: Burcu, Deniz
Diyalog:
Sahne: Kuaför salonu, koltuklar, aynalar ve kuaför malzemeleri bulunmaktadır. Kuaför koltuğunda Aylin oturmaktadır. Can ve Emre bir köşede otururken, Elif, Selin, Zeynep, Burcu ve Deniz başka koltuklarda beklemektedir.
Aylin: (Müşterilere dönerek) “Hoş geldiniz kızlar! Bugün nasıl bir saç modeli yaptırmak istersiniz?”
Elif: “Benim saçlarımı hafif dalgalı yapabilir misiniz?”
Selin: “Bende topuz modeli yaptırmak istiyorum.”
Zeynep: “Benim saçlarıma renkli saç tokaları takarsanız mutlu olurum.”
Aylin: (Gülerek) “Elbette, her birinizin isteğini yerine getireceğim. Peki, Can bey ve Emre bey sizin için de bir şeyler yapabilir miyim?”
Can: “Benim saçlarıma modern bir kesim istiyorum. Ne dersin Emre, senin tercihin ne?”
Emre: “Benim saçlarımı kısa kestirip düzleştirmen yeterli olacak Aylin Hanım. Hem kolay olur bakımı.”
Burcu: “Benim de saçlarıma hafif bir fön çekip doğal ama şık bir görünüm istiyorum.”
Deniz: “Benim saçlarıma ise dalgalı bir model yaparsanız sevinirim Aylin Hanım.”
Aylin: “Anladım, hepinizin isteklerini tek tek yerine getireceğim. Herkes sabırla sırasını bekleyebilir. Şimdi işe koyulalım!”
Perde
2 erkek oyuncu 3 kız oyuncu komik diyalog halinde tiyatro
Komik Tiyatro Oyunu: Kahvehanede - Erkek ve Kız Karakterlerle
Karakterler:
Diyalog:
Sahne: Çırağan Kahvehanesi. Masalar, sandalyeler, bir tezgah ve kahve ekipmanları bulunmaktadır. Can ve Emre bir masada otururken, Elif, Selin ve Zeynep diğer bir masada sohbet etmektedir.
Can: “Emre, bugün neden buraya geldik ki? Kızlarla buluşma mı var?”
Emre: “Evet, Elif, Selin ve Zeynep’le buluşacaktık. Dediğin gibi, kızlarla takılmak için geldik.”
Elif: (Can ve Emre’ye seslenerek) “Hoş geldiniz çocuklar! Ne istersiniz? Kahve mi, çay mı?”
Selin: “Can bey, bugün nereden nereye geldik değil mi? Kahvehanede kızlarla mı takılmak istiyorsunuz?”
Zeynep: “Can bey ve Emre bey, muhabbetinize bayıldık ama kahvehanede de fazla kalmayın hm!”
Can: “Haklısınız kızlar, kahvehanede de fazla durunca erkeklerin doğal yaşam alanına dönemiyoruz!”
Emre: “Doğru söylüyorsun Can, bizim doğal yaşam alanımız kahvehanenin hemen dışında!”
Elif: “Yine takılmalar mı dönecek yoksa? Adamlar, bari birlikte gidelim en iyisi.”
Selin: “Evet, ayrıca burada fazla komik olmaya başladınız. Hadi bakalım, doğal yaşam alanınıza dönme vakti gelmiş demektir!”
Zeynep: “Can ve Emre, bu espri yarışması sona erdi. Haydi, yolunuz açık olsun!”
Perde
2 erkek oyuncu 3 kız oyuncu mahalle kuaförü komik diyalog halinde tiyatro
Mahalle Kuaförü Tiyatro Oyunu - Komik Diyalog
Karakterler:
Diyalog:
Sahne: Mahalle Kuaförü. Kuaför koltukları, aynalar ve saç bakım ekipmanları bulunmaktadır. Can ve Emre bir köşede otururken, Elif, Selin, Zeynep kuaför koltuklarında beklemektedir. Kuaför Aylin ise saç bakımı yapmaktadır.
Aylin: (Kuaför koltuğundaki müşterilere dönerek) “Hoş geldiniz kızlar! Bugün ne yapalım saçlarınıza?”
Elif: “Benim saçlarıma doğal dalgalı bir model istiyorum. Öyle “just woke up” tarzı olması lazım.”
Selin: “Bende saçımdan birkaç ton açık renk istiyorum, hani böyle yaz mevsimine uygun bir renk.”
Zeynep: “Benim saçlarıma ise belki biraz patlıcan moru yakışabilir. Cesur olmak lazım, değil mi?”
Aylin: (Gülerek) “Elbette, her birinizin isteğini yerine getireceğim. Can bey ve Emre bey, sizin için ne yapabilirim?”
Can: “Benim saçlarıma klasik bir model istiyorum Aylin Hanım. Saçımda çok fazla değişiklik istemiyorum açıkçası.”
Emre: “Benim saçlarıma biraz şekil verip pratik olması önemli. Kısa kesim olabilir mi acaba?”
Aylin: “Anladım, hepinizin istediği tarza göre saç modelinizi yapacağım. Hele bir sırasıyla başlayayım da görelim!”
Perde
Erkek oyuncular kuaför
Komik Tiyatro Oyunu: Erkek Oyuncuların Macerası Kuaförde
Karakterler:
Diyalog:
Sahne: Aylin’in Kuaför Salonu. Koltuklar, aynalar, saç bakım ürünleriyle dolu bir salon. Can ve Emre kuaför koltuklarında beklemektedir, Aylin ise saç kesimi yapmaktadır.
Aylin: “Hoş geldiniz beyler! Bugün ne yaptıralım saçlarınıza?”
Can: “Benim saçımı kısa kestirecektim, biraz değişiklik istiyorum.”
Emre: “Benim saçlarıma hafif bir şekil verip düzleştirmek istiyorum, ne önerirsiniz?”
Aylin: “Anladım, size harika birer saç kesimi yapacağım. Başlayalım o zaman.”
Aylin saç kesimini yaparken, Can ve Emre birbirleriyle konuşmaya başlar.
Can: “Emre, bu kuaförde kendimi rahat hissetmiyorum ama değişiklik yapmak istedim.”
Emre: “Ben de aynı şekilde Can, kuaför salonlarının atmosferi pek bana göre değil.”
Can: “Ama sonuçta bir erkek olarak bakımlı olmak da önemli. Neyse ki Aylin iyi iş çıkarıyor.”
Emre: “Kesinlikle, saç kesiminden sonra kendimizi daha iyi hissedeceğiz. Bakalım sonuç nasıl olacak.”
Perde
Kişi kadrosu 5 bunlardan 3ü kuaför 2 si müşteri konu mahalle kuaförü komik bir tiyatro istiyorum
Komik Mahalle Kuaförü Tiyatro Oyunu
Karakterler:
- Kuaförler: Aylin, Elif, Selin
- Müşteriler: Can, Emre
Diyalog:
Sahne: Mahalle Kuaförü Salonu. Aynalar, kuaför koltukları, saç bakım ürünleri bulunmaktadır. Aylin, Elif ve Selin kuaförlük yapmaktadır, Can ve Emre ise müşteri olarak gelmiştir.
Aylin: “Hoş geldiniz canım müşterilerim! Bugün size nasıl yardımcı olabilirim?”
Elif: “Benim saçlarıma biraz hareket katmak istiyorum, ne önerirsiniz?”
Selin: “Ben de saçlarımı açık renk tonlarına boyatmak istiyorum, yaz için uygun olur.”
Can: “Benim saçımda ufak bir değişiklik istiyorum. Belki biraz kısaltarak farklı bir tarz deneyebilirim.”
Emre: “Benim saçlarıma hafif bir şekil verip daha düzgün görünmesini istiyorum, ne tavsiye edersiniz?”
Aylin: “Hepinizin isteğine uygun bir şeyler yapacağım! Haydi başlayalım o zaman.”
Aylin, Elif ve Selin saç bakımı yaparken, Can ve Emre birbirleriyle sohbet eder.
Can: “Bu mahalle kuaförü gerçekten neşeli bir ortama sahip, keyifli bir değişiklik oldu.”
Emre: “Evet, insan kendini burada evinde gibi hissediyor. Saçımı kestirmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.”
Can: “Aylin ve ekibi gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar. İyi ki gelmişiz.”
Emre: “Doğru söylüyorsun, burada olmaktan memnunum. Bakalım saçlarımız nasıl olacak, heyecanla bekliyorum.”
Perde