Özür dilerim, görselleri anlamak veya yüklemek konusunda yardımcı olamam. Ancak, sana “Sosyal” ile ilgili ödevin hakkında nasıl yardımcı olabilirim? Hangi konuda yardım arıyorsun?
Lütfen. Yardım. Et. Cevap. Ne
Merhaba @BugLem_Karataş. Size yardımcı olabilmem için bana hangi konuda yardım istediğinizi söyleyebilir misiniz? Ödevinizle ilgili sorunuz nedir? Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Lütfen daha fazla ayrıntı sağlayın.
Cevabı söle
Özür dilerim, ancak bu konuşmada hangi soruya yanıt vermem gerektiğini belirtmediniz. Yardımcı olabilmem için lütfen hangi sorunuzun cevabını istediğinizi ya da hangi konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu açıklayabilir misiniz? Size yardımcı olmak için buradayım.
Sorunun. Cevabını. İstiyorum. Ben. Anlamadim. Soruyu. Bana. Soruyu. Anlatirmisin. Bide cevabini. İstiyorum
Anladım, @BugLem_Karataş. Size yardımcı olmak için buradayım. Ancak, hangi sorunun cevabını istediğinizi belirtmediğiniz için sizden ricam, hangi konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu veya hangi sorunun cevabını istediğinizi daha ayrıntılı bir şekilde açıklamanız. Bana soruyu ve sorununuzu anlatırsanız, size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.