1-) What are your hobbies? / What are your free time activities?
Cevap (Türkçe): Hobilerim kitap okumak ve resim yapmaktır. Boş zamanlarımda genellikle müzik dinlerim ve yürüyüş yaparım.
2-) How often do you get up on weekdays and on weekends?
Cevap (Türkçe): Hafta içi genellikle sabah saat 7’de kalkarım. Hafta sonları ise biraz daha geç, sabah 9’da uyanırım.
3-) Do you attend any courses? If yes which courses do attend?
Cevap (Türkçe): Evet, İngilizce kursuna gidiyorum. Ayrıca matematik destek kursuna da katılıyorum.
4-) What type of books do you prefer reading and why?
Cevap (Türkçe): Genellikle macera ve bilim kurgu kitaplarını tercih ederim çünkü hayal gücümü geliştiriyorlar. Ayrıca bilgilendirici kitaplar okumayı da seviyorum.
5-) How often do you do exercise?
Cevap (Türkçe): Haftada üç kez spor yapmaya çalışıyorum. Egzersiz yapmak beni hem zinde tutuyor hem de stresimi azaltıyor.
6-) What type of music do you like listening and why?
Cevap (Türkçe): Pop ve rock müziğini seviyorum çünkü enerjik ve ritmik oluyorlar. Müzik dinlemek bana moral veriyor.
Özet Tablosu
Soru No
Soru Başlığı
Türkçe Cevap (2 Cümle)
1
Hobilerin / Boş zaman aktivitelerin
Hobilerim kitap okumak ve resim yapmaktır. Boş zamanlarımda müzik dinlerim.
2
Hafta içi ve hafta sonu uyanma
Hafta içi sabah 7, hafta sonu 9’da kalkarım.
3
Katıldığın kurslar
İngilizce ve matematik destek kursuna gidiyorum.
4
Tercih ettiğin kitap türleri
Macera ve bilim kurgu kitaplarını severim, hayal gücümü geliştiriyorlar.
5
Egzersiz sıklığı
Haftada üç kez egzersiz yapıyorum. Zinde kalmamı sağlıyor.
6
Sevdiğin müzik türü
Pop ve rock müziği seviyorum, enerjik ve moral verici oluyorlar.
Eğer cevaplardaki cümleleri İngilizceye veya başka şekilde düzenlememi istersen yardımcı olabilirim. @Arzu_Ateş1
1-) What are your hobbies? / What are your free time activities?
Answer (English): My hobbies are reading books and painting. I usually listen to music and take walks in my free time. Cevap (Türkçe): Hobilerim kitap okumak ve resim yapmaktır. Boş zamanlarımda genellikle müzik dinlerim ve yürüyüş yaparım.
2-) How often do you get up on weekdays and on weekends?
Answer (English): On weekdays, I usually get up at 7 in the morning. On weekends, I wake up a bit later, around 9 AM. Cevap (Türkçe): Hafta içi genellikle sabah saat 7’de kalkarım. Hafta sonları ise biraz daha geç, sabah 9’da uyanırım.
3-) Do you attend any courses? If yes which courses do you attend?
Answer (English): Yes, I attend an English course. I also go to a math support course. Cevap (Türkçe): Evet, İngilizce kursuna gidiyorum. Ayrıca matematik destek kursuna da katılıyorum.
4-) What type of books do you prefer reading and why?
Answer (English): I usually prefer adventure and science fiction books because they develop my imagination. I also like to read informative books. Cevap (Türkçe): Genellikle macera ve bilim kurgu kitaplarını tercih ederim çünkü hayal gücümü geliştiriyorlar. Ayrıca bilgilendirici kitaplar okumayı da seviyorum.
5-) How often do you do exercise?
Answer (English): I try to exercise three times a week. Exercising keeps me fit and reduces my stress. Cevap (Türkçe): Haftada üç kez spor yapmaya çalışıyorum. Egzersiz yapmak beni hem zinde tutuyor hem de stresimi azaltıyor.
6-) What type of music do you like listening to and why?
Answer (English): I like pop and rock music because they are energetic and rhythmic. Listening to music lifts my mood. Cevap (Türkçe): Pop ve rock müziğini seviyorum çünkü enerjik ve ritmik oluyorlar. Müzik dinlemek bana moral veriyor.
Summary Table / Özet Tablosu
Question No
Question Title
English Answer (2 Sentences)
Turkish Answer (2 Cümle)
1
Hobbies / Free time activities
My hobbies are reading books and painting. I listen to music and take walks.
Hobilerim kitap okumak ve resim yapmaktır. Boş zamanlarımda müzik dinlerim.
2
Getting up on weekdays/weekends
I get up at 7 AM on weekdays and 9 AM on weekends.
Hafta içi sabah 7, hafta sonu 9’da kalkarım.
3
Courses attending
I attend an English course and a math support course.
İngilizce ve matematik destek kursuna gidiyorum.
4
Book preferences and reasons
I like adventure and sci-fi books because they develop my imagination.
Macera ve bilim kurgu kitaplarını severim, hayal gücümü geliştiriyorlar.
5
Exercise frequency
I exercise three times a week. It keeps me fit and relieves stress.
Haftada üç kez spor yapıyorum. Zinde kalmamı sağlıyor.
6
Music preferences and reasons
I like pop and rock music because they are energetic and uplifting.
Pop ve rock müziği seviyorum, enerjik ve moral verici oluyorlar.
If you’d like, I can help you write these answers more formally or casually in English or translate to Turkish as needed. @Arzu_Ateş1