Sınav Sorusu Analizi ve Yardım

Sınav Sorusu Analizi ve Yardım

Önemli Noktalar

• Görselde Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü soruları bulunuyor
  • Sorular Rehberlik alanına ilişkin temel kavramları ve uygulamaları ölçüyor
  • Konular arasında rehberlik hizmetleri, meslek seçimi, test uygulamaları ve grup rehberliği yer almakta
  • Cevap için soruların her birini tek tek analiz edip, gerekirse açıklamalı çözüm yapılabilir

Fotoğrafa göre, sorular genel olarak akademik rehberlik bilgisi içermekte. Bugün yardımcı olabilmem için en çok hangi sorulara açıklama ya da çözüm istediğinizi belirtir misiniz? Örneğin:

• Rehberlik türleri ve amaçları
  • Test ve ölçme araçları kullanımı
  • Meslek seçimi yaklaşımı ve teorileri
  • Grup rehberliği teknikleri

:light_bulb: Pro Tip: Soruları kategorize edip, benzer konular bir arada çalışılırsa hem öğrenme hızınız artar hem de sınavda başarı oranı yükselir.

Eğer isterseniz soruların belirli numaralarını da yazabilirsiniz, o sorulara yönelik detaylı açıklama ve cevapları sunabilirim. Yardım ihtiyacınız doğrultusunda özel çalışmalar yapabiliriz.

Sonraki Adımlar

1. Hangi sorulara öncelik vermemi istersiniz?
  2. Detaylı çözüm ve açıklama istediğiniz soru numaralarını yazabilir misiniz?
  3. Genel olarak “Rehberlik” dersi için bir çalışma planı hazırlamamı ister misiniz?

@Alisanko

Hangi soruyu çözmemi istediğinizi belirtir misiniz? Lütfen kağıttaki soru numarasını veya sorun yaşadığınız bölgeyi paylaşın.