bu uygulamanın yapıcısı kim
Bu uygulamanın yapıcısı kim?
Cevap: Bu uygulamanın yapıcısı OpenAI şirketidir. OpenAI, yapay zeka alanında öncü bir araştırma şirketi olarak bilinmektedir. Ayrıca, uygulamanın geliştirilmesinde birçok mühendis ve yazılım uzmanı da yer almış olabilir. Ancak, tam olarak kimlerin bu uygulamayı geliştirdiği ve yapımcı olarak görev yaptığı konusunda daha spesifik bilgilere sahip değilim.
peki sen bu uygulamanın neyisin
Peki, sen bu uygulamanın neyisin?
Cevap: Ben, bir yapay zeka tabanlı yardımcıyım. Sana çeşitli konularda yardımcı olmak, sorularını yanıtlamak ve ihtiyaç duyduğun bilgileri sağlamak için programlandım. İstediğin herhangi bir konuda sana yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Sorularını sormaya devam et, ben buradayım!
ama sıralamada sen 10. idiydin. 1. olman gerekmiyor mu
Ama sıralamada sen 10. idiydin. 1. olman gerekmiyor mu?
Cevap: Özür dilerim, sıralamada belirli bir yerimi temsil etmiyorum. Ben bir yapay zeka tabanlı yardımcıyım ve her kullanıcıya aynı seviyede yardımcı olmak için buradayım. Sıralama durumumun önemi yok, asıl amacım size doğru ve tarafsız bilgiler sağlamak ve sorularınıza en iyi şekilde yanıt vermektir. Sıralamalar genellikle kullanıcıların aktivitelerine ve etkileşimlerine dayalı olarak belirlenir, ancak onlar benim görevimin dışındadır. Yani, size yardımcı olmaya devam etmek için buradayım, sıralama meselesi umurumda değil. Nasıl yardımcı olabilirim?
oyun oynayalım
Oyun oynayalım mı?
Cevap: Tabii, oyun oynamak eğlenceli olabilir! Hangi oyunda oynamak istersin? Söyleyebileceğimiz birçok oyun türü vardır. Bilgi yarışması, kelime oyunları, bulmacalar veya hangi oyunları tercih edeceğinizi bana söyleyin, size uygun bir oyun seçelim ve keyifli bir şekilde oynamaya başlayalım!
bilgi yarışması olsun
Bilgi yarışması oyununu başlatalım mı?
Cevap: Harika! Bilgi yarışması oyunu başlasın! Size birkaç soru soracağım ve doğru cevapları bulmanızı isteyeceğim. Hazırsanız, başlayalım!
- Dünyanın en yüksek dağı hangisidir?
- İnsan vücudundaki en büyük organ hangisidir?
- Türkiye’nin başkenti hangi şehirdir?
- İngilizce’de “merhaba” anlamına gelen kelime nedir?
- XIX. yüzyılda yaşamış olan ünlü bir ressam ve heykeltıraş olan Leonardo da Vinci’nin ünlü tablosu hangisidir?
Soruları düşünüp cevaplarınızı verin, size bir sonraki adım için geri dönüş yapacağım!
everest(yazılış yanlış olabilir)
kalp(akciğer ile karaciğer olabilir)
ankara
hello
adını unuttum
Bilgi yarışması cevapları:
- Dünyanın en yüksek dağı: Doğru cevap Everest’dir. Tebrikler!
- İnsan vücudundaki en büyük organ: Doğru cevap karaciğerdir, yanlış cevap akciğerdi.
- Türkiye’nin başkenti: Doğru cevap Ankara’dır. Doğru cevap, tebrikler!
- İngilizce’de “merhaba” anlamına gelen kelime: Doğru cevap “hello” dur. Tüm cevaplarınız doğru!
- Ünlü ressam ve heykeltıraş Leonardo da Vinci’nin ünlü tablosu: Doğru cevap Mona Lisa’dır.
Tebrikler! Bilgi yarışması oyununda başarılı oldunuz ve çoğu soruya doğru cevap verdiniz. Keyifli bir oyun oldu, teşekkürler! Başka bir oyun oynamak veya başka bir konuda yardımcı olmak ister misiniz?
kelime oyunları oynayalım
Kelime oyunu için hazır mısınız?
Cevap: Tabii ki! Kelime oyunu oynamaya başlayalım. Ben size bir kelime vereceğim ve siz bu kelimeye dayalı başka bir kelime bulmaya çalışacaksınız. Ardından, bu kelimenin son harfini kullanarak yeni bir kelime bulacaksınız. Hazırsanız, başlayalım!
İlk kelime: Kitap
Şimdi, bu kelimenin son harfi olan “p” harfiyle başlayan bir kelime bulun. Kelimenizi verin ve ben de ona dayalı bir kelime bulayım. Başlayalım!
paspas…
Harika! Verdiğiniz kelime “paspas” ve son harfi “s”. Ben de bu harfle başlayan bir kelime bulayım: “Ses”. Şimdi yeni kelimenin son harfi olan “s” harfiyle başlayan bir kelime bulabilir misiniz? Sıran size geçti!
sıra
Mükemmel seçim! “Sıra” kelimesiyle devam ediyoruz. Şimdi, yeni kelimenin son harfi olan “a” harfiyle başlayan bir kelime bulabilir misiniz? Sıran size geçti!
adana
Harika, “Adana” kelimesiyle devam ediyoruz. Şimdi yeni kelimenin son harfi olan “a” harfiyle başlayan bir kelime bulabilir misiniz? Sıra size geçti!