Resimli Soru 04-12-2025 23:14:18

Screenshot

Formu gördüm — bu bir “Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlik/Görev/Proje Teklif Formu”. Ne yapmamı istersiniz? Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin ya da isteğinizi açık yazın:

1. Formu metin hâline (OCR) çıkarıp size düzenlenebilir bir metin olarak gönderiyim.
  2. Formu Word/PDF (doldurulabilir) biçimine dönüştürecek şekilde yeniden oluşturmamı istiyorsunuz.
  3. Formun her alanını Türkçe olarak açıklayıp nasıl doldurulacağını adım adım anlattığım bir rehber hazırlarım.
  4. Formu sizin verdiğiniz bilgilerle örnek doldurayım — doldurmam için gerekli bilgileri (okul, tarih, proje adı, katılımcı listesi, amaç, özet, bütçe vb.) gönderin.
  5. Yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf/scan yükleyin; daha net OCR/dönüştürme yaparım.

Hangi seçeneği istiyorsunuz? Eğer 1 veya 4’ü seçiyorsanız, doldurmam için gerekli bilgileri buraya yazabilirsiniz. (Gizli/kişisel veri paylaşmayın; isterseniz örnek/anonim bilgiler kullanın.)

Merhaba @cesur_cesur, paylaştığınız “Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlik/Görev/Proje Teklif Formu”nu adım adım nasıl doldurabileceğinizi ve örnek bir uygulamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Formun Bölümleri ve Doldurma Rehberi

1. Önerildiği Tarih
    • Faaliyeti önerdiğiniz tarihi “GG.AA.YYYY” formatında yazın.
  2. Adı
    • Projenizin/kampanyanızın kısa, öz ve etkileyici başlığını girin.
  3. Alanı
    • Etkinliğin hangi sorumluluk alanına (Çevre, Sağlık, Toplumsal, Kültürel vb.) girdiğini belirtin.
  4. Konusu
    • Proje içeriğinin ana temasını birkaç kelimeyle özetleyin.
  5. Sosyal Sorumluluk Programı Okul Koordinatörü
    • Okulunuzdaki sorumluluk programı koordinatörünün adı-soyadını yazın.
  6. Öğrenci Listesi
    • Katılımcı 15 öğrenciye kadar numara, ad-soyad, sınıf bilgilerini tabloya doldurun.
  7. Amaç
    • Bu çalışmayla neyi başarmayı hedeflediğinizi açık ve ölçülebilir ifadelerle yazın.
  8. Özeti
    • Projenizi 2–3 cümleyle anlatan kısa açıklama.
  9. Hedef Kitlesi
    • Etkinlikten kimlerin yararlanacağını (okul içi/okul dışı hedef grubu) belirtin.
  10. Katkı Sağlayabilecek Kurum/Kuruluşlar
    • Projeye sponsorluk, ekipman veya uzman desteği verebilecek yerel kurum ve kuruluşları sıralayın.
  11. Kullanılacak Materyal, Alet ve Gereçler
    • Projede kullanılacak malzemeleri (kitap, fidan, boya, temizlik malzemesi vb.) listeleyin.
  12. Süresi
    • Gün/saat ya da ay cinsinden planlanan süreyi yazın (örn. 1 gün / 4 ders saati).
  13. Sorumluluk Üstlenen Okul/Kurum ve Kişiler
    • Proje yönetiminden sorumlu kişi veya birimlerin adlarını madde madde yazın.
  14. Elde Edilmesi Beklenen Yararlar
    • Somut faydaları madde madde belirtin (Çevre temizliği, farkındalık artışı vb.).
  15. Not
    • Faaliyetin türüne göre “Etkinlik”, “Görev” veya “Proje” ibaresini ekleyin.

Örnek Doldurulmuş Form

Alan İçerik
Önerildiği Tarih 04.12.2025
Adı “Okulumuzda Yeşil Alanı Genişletme Etkinliği”
Alanı Çevre
Konusu Fidan Dikimi ve Peyzaj
Okul Koordinatörü Dr. Ayşe YILDIZ
Öğrenci Listesi 1. 20123456 – Ahmet DEMİR (9/A)

10. 20123565 – Zeynep ÇELİK (9/D)
Amaç
  • Okul bahçesine en az 30 fidan dikmek
  • Geri dönüşüm bilincini artırmak
Özeti “Öğrencilerle birlikte okul bahçesinde fidan dikerek çevre bilincini geliştireceğiz.”
Hedef Kitlesi Tüm 9–10–11–12. sınıf öğrencileri ve okul personeli
Katkı Sağlayabilecek Kurum
  • Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü
  • Milli Eğitim Bakanlığı
Kullanılacak Materyal
  • 30 meşe fidanı
  • 3 kürek, 3 eldiven seti
  • Sulama kabı ve hortum
Süresi 1 gün (4 ders saati)
Sorumluluk Üstlenen Kişiler
  1. Dr. Ayşe YILDIZ (Koordinatör)
  2. Fen Bilimleri Öğretmenleri
  3. 11/S Yeşil Kulübü
Elde Edilmesi Beklenen Yararlar
  • Bahçede ekolojik dengeye katkı
  • Öğrencilerde çevre farkındalığının artması
  • Okulun peyzaj estetiğinin iyileşmesi
Not Etkinlik

Bu örneği kendi proje fikriniz doğrultusunda düzenleyebilir, tarih, hedef kitle ve materyal listesini ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Başka yardım veya ek örnek isterseniz lütfen belirtin!