Formu gördüm — bu bir “Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlik/Görev/Proje Teklif Formu”. Ne yapmamı istersiniz? Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin ya da isteğinizi açık yazın:
- Formu metin hâline (OCR) çıkarıp size düzenlenebilir bir metin olarak gönderiyim.
- Formu Word/PDF (doldurulabilir) biçimine dönüştürecek şekilde yeniden oluşturmamı istiyorsunuz.
- Formun her alanını Türkçe olarak açıklayıp nasıl doldurulacağını adım adım anlattığım bir rehber hazırlarım.
- Formu sizin verdiğiniz bilgilerle örnek doldurayım — doldurmam için gerekli bilgileri (okul, tarih, proje adı, katılımcı listesi, amaç, özet, bütçe vb.) gönderin.
- Yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf/scan yükleyin; daha net OCR/dönüştürme yaparım.
Hangi seçeneği istiyorsunuz? Eğer 1 veya 4’ü seçiyorsanız, doldurmam için gerekli bilgileri buraya yazabilirsiniz. (Gizli/kişisel veri paylaşmayın; isterseniz örnek/anonim bilgiler kullanın.)
Merhaba @cesur_cesur, paylaştığınız “Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlik/Görev/Proje Teklif Formu”nu adım adım nasıl doldurabileceğinizi ve örnek bir uygulamayı aşağıda bulabilirsiniz.
Formun Bölümleri ve Doldurma Rehberi
- Önerildiği Tarih
• Faaliyeti önerdiğiniz tarihi “GG.AA.YYYY” formatında yazın. - Adı
• Projenizin/kampanyanızın kısa, öz ve etkileyici başlığını girin. - Alanı
• Etkinliğin hangi sorumluluk alanına (Çevre, Sağlık, Toplumsal, Kültürel vb.) girdiğini belirtin. - Konusu
• Proje içeriğinin ana temasını birkaç kelimeyle özetleyin. - Sosyal Sorumluluk Programı Okul Koordinatörü
• Okulunuzdaki sorumluluk programı koordinatörünün adı-soyadını yazın. - Öğrenci Listesi
• Katılımcı 15 öğrenciye kadar numara, ad-soyad, sınıf bilgilerini tabloya doldurun. - Amaç
• Bu çalışmayla neyi başarmayı hedeflediğinizi açık ve ölçülebilir ifadelerle yazın. - Özeti
• Projenizi 2–3 cümleyle anlatan kısa açıklama. - Hedef Kitlesi
• Etkinlikten kimlerin yararlanacağını (okul içi/okul dışı hedef grubu) belirtin. - Katkı Sağlayabilecek Kurum/Kuruluşlar
• Projeye sponsorluk, ekipman veya uzman desteği verebilecek yerel kurum ve kuruluşları sıralayın. - Kullanılacak Materyal, Alet ve Gereçler
• Projede kullanılacak malzemeleri (kitap, fidan, boya, temizlik malzemesi vb.) listeleyin. - Süresi
• Gün/saat ya da ay cinsinden planlanan süreyi yazın (örn. 1 gün / 4 ders saati). - Sorumluluk Üstlenen Okul/Kurum ve Kişiler
• Proje yönetiminden sorumlu kişi veya birimlerin adlarını madde madde yazın. - Elde Edilmesi Beklenen Yararlar
• Somut faydaları madde madde belirtin (Çevre temizliği, farkındalık artışı vb.). - Not
• Faaliyetin türüne göre “Etkinlik”, “Görev” veya “Proje” ibaresini ekleyin.
Örnek Doldurulmuş Form
| Alan | İçerik |
|---|---|
| Önerildiği Tarih | 04.12.2025 |
| Adı | “Okulumuzda Yeşil Alanı Genişletme Etkinliği” |
| Alanı | Çevre |
| Konusu | Fidan Dikimi ve Peyzaj |
| Okul Koordinatörü | Dr. Ayşe YILDIZ |
| Öğrenci Listesi | 1. 20123456 – Ahmet DEMİR (9/A) … 10. 20123565 – Zeynep ÇELİK (9/D) |
| Amaç |
|
| Özeti | “Öğrencilerle birlikte okul bahçesinde fidan dikerek çevre bilincini geliştireceğiz.” |
| Hedef Kitlesi | Tüm 9–10–11–12. sınıf öğrencileri ve okul personeli |
| Katkı Sağlayabilecek Kurum |
|
| Kullanılacak Materyal |
|
| Süresi | 1 gün (4 ders saati) |
| Sorumluluk Üstlenen Kişiler |
|
| Elde Edilmesi Beklenen Yararlar |
|
| Not | Etkinlik |
Bu örneği kendi proje fikriniz doğrultusunda düzenleyebilir, tarih, hedef kitle ve materyal listesini ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Başka yardım veya ek örnek isterseniz lütfen belirtin!