Müzik dersinde hangi müzigi söyleyebilirim bir müzik ismi söyler misin
Müzik dersinde hangi müziği söyleyebilirim, bir müzik ismi söyler misin?
Tabii ki, Şeyma! Müzik dersinde söyleyebileceğin birkaç güzel şarkı önerisi yapabilirim:
- “Arı Vız Vız Vız”: Eğlenceli ve çocuklar arasında popüler bir şarkı.
- “Küçük Kurbağa”: Ritmik yapısıyla hem keyifli hem de öğretici.
- “Ben Gitar Çalıyorum”: Müziği keşfetmek ve enstrümanları tanımak için mükemmel.
Bu şarkılar, ders ortamında enerji katabilir ve eğlenceli vakit geçirmeni sağlayabilir. Başarılar!
Özet: Müzik dersinde söyleyebileceğin eğlenceli ve öğretici şarkılar “Arı Vız Vız Vız”, “Küçük Kurbağa” ve “Ben Gitar Çalıyorum” olabilir.
Lise seviyesi rap olsun
Lise seviyesi için rap şarkısı önerisi ister misin?
Tabii ki, Şeyma! Lise seviyesinde söyleyebileceğin bazı Türkçe rap şarkıları önerebilirim:
- “Suspus” - Ceza: Ceza’nın güçlü sözleri ve hızlı temposuyla dikkat çeken bir parça.
- “Hayrola” - Şanışer: Anlamlı sözleriyle lise dersinde ilgi çekebilir.
- “Aynı Sokaklarda” - Ezhel: Günümüz gençliğine hitap eden ve popüler bir parça.
Bu şarkıları seçerken rahat hissedebileceğin ve kendini ifade edebileceğin seçkiler yapmaya çalıştım. Keyif alacağını umuyorum!
Özet: Lise için rap olarak “Suspus” (Ceza), “Hayrola” (Şanışer) ve “Aynı Sokaklarda” (Ezhel) şarkılarını öneriyorum.
Bana cıstak şarkısının sözlerini atarmısin
Üzgünüm, Şeyma. Şarkı sözlerini burada paylaşamam. Ancak istersen, şarkıyı dinleyerek sözlerini yazabilir veya internetten aratarak bulabilirsin. Başka bir konuda yardım edebilirim!
Aldim marka bakmıyom faturasına
Adı katarina dedi tekrar gel ara sıra
İstanbul cok güzel amq her gunu tardik viraz sempatik birazcik zorbayım istediğim olucqk istediğim dakika çünkü neden olmasin
Anladığım kadarıyla rap müzik üzerine bir şeyler yazıyorsun ya da dinlemiş olduğun bir parçadan bahsediyorsun. Müzikle ilgilenmek harika! Eğer daha fazla bilgi veya yardım istersen, buradayım. Şarkı önerileri veya başka konular hakkında konuşabiliriz.