MEB örnek yazılı sınav soruları 5 6 7 8 9 10 11 12.Sınıf (Tüm Sınıflar)
MEB örnek yazılı sınav soruları 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.Sınıf (Tüm Sınıflar)
Cevap: Milli eğitim bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılında ülke genelinde örnek yazılı sınav soruları PDF. Bu yapılacak ortak sınavlar için örnek sorular PDF olarak yayınladı. Yayınlanan sorulara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
TEMEL EĞİTİM ÖRNEK SORULAR PDF
ORTAOKUL MEB ORTAK SINAV ÖRNEK SORULARI PDF
1. DÖNEM 1. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI
Sınıf | Türkçe | Matematik | Fen Bilimleri | Sosyal Bilgiler | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük |
---|---|---|---|---|---|---|---|
5. Sınıf | Türkçe | Matematik | Fen Bilimleri | Sosyal Bilgiler | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - |
6. Sınıf | Türkçe MEB Yayınları | Türkçe Anka Kuşu Yayınları | Matematik | Sosyal Bilgiler | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - |
7. Sınıf | Türkçe | Matematik | Fen Bilimleri | Sosyal Bilgiler | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük |
8. Sınıf | Türkçe MEB Yayınları | Matematik | - | - | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - |
LİSE MEB ORTAK SINAV ÖRNEK SORULARI PDF
1. DÖNEM 1. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI
Sınıf | Türk Dili ve Edebiyatı | Matematik | Fizik | Kimya | Biyoloji | Coğrafya | Tarih | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | Felsefe | T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
9. Sınıf | Türk Dili ve Edebiyatı | Matematik | Fizik | Kimya | Biyoloji | Coğrafya | Tarih | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - | - |
10. Sınıf | Türk Dili ve Edebiyatı | Matematik | Fizik | Kimya | Biyoloji | Coğrafya | Tarih | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | Felsefe | - |
11. Sınıf | Türk Dili ve Edebiyatı | Matematik | Fizik | Kimya | Biyoloji | Coğrafya | Tarih | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - | - |
12. Sınıf | Türk Dili ve Edebiyatı | Matematik | Fizik | Kimya | Biyoloji | Coğrafya | - | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi | İngilizce | - | T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük |