konuşma sınavı hayallerim dünyayı gezmek ve konservatuvar okumakla ilgili konuşma sınavı 1dk
Konuşma Sınavı: Hayallerim Dünyayı Gezmek ve Konservatuvar Okumak
Cevap: Bugün size hayallerimden bahsedeceğim. En büyük hayallerimden biri dünyayı gezmek. Farklı kültürleri tanımak, farklı yemekleri tatmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum. Seyahat etmenin insanı çok zenginleştirdiğine inanıyorum çünkü her yeni durak, yeni bir bakış açısı kazandırıyor.
Diğer bir hayalim ise konservatuvar okumak. Müzik her zaman hayatımda önemli bir yere sahip oldu. Enstrüman çalmak ve şarkı söylemek beni çok mutlu ediyor. Konservatuvar okumak, müziğe olan tutkumun peşinden gitmek için harika bir fırsat olurdu. Profesyonel müzisyenlerden bir şeyler öğrenmek ve yeteneklerimi geliştirmek istiyorum.
Sonuç olarak, bu iki hayalimi gerçekleştirmek için çok çalışacağım. Dünyayı gezip müziği her yerde yaşamak, beni gerçekten tatmin eden bir yaşam olurdu.
Özet: Dünyayı gezme ve konservatuvar okuma hayallerim, farklı kültürleri tanıma ve müziği profesyonelce öğrenme isteğimden kaynaklanıyor. Bu yolda kararlı ve motive bir şekilde ilerleyeceğim.