İngilizce kitabı 20 ile 23 arası lütfen
İngilizce kitabı 20 ile 23 arası sayfalarla ilgili yardım isteğiniz
Cevap:
İngilizce kitabınızın 20 ile 23. sayfaları arasında hangi konuda yardım istediğinizi veya hangi soruları çözmemi istediğinizi detaylandırabilir misiniz? Böylece size en faydalı ve kapsamlı desteği sunabilirim.
Aşağıda, İngilizce ders kitabındaki genel sayfa çerçevesinde yapılabilecekler ile ilgili önerileri bulabilirsiniz:
| Sayfa Numarası | İçerik Tahmini | Yardım Tipleri |
|---|---|---|
| 20 | Konu anlatımı veya kelime listesi | Önemli kelimelerin açıklamaları, örnek cümleler |
| 21 | Alıştırmalar veya diyaloglar | Çeviri, gramer açıklamaları, cevaplar |
| 22 | Okuma parçası veya dinleme metni | Metin özeti, anlam açıklaması, soruların cevapları |
| 23 | Alıştırmalar veya test soruları | Soruların çözümü, ipuçları, doğru cevaplar |
Lütfen hangi bölüm veya sayfada, hangi sorular veya konularda yardım istediğinizi belirtin. Örneğin: “Sayfa 21’deki 3. alıştırmanın cevabı” veya “Sayfa 22’deki okuma metninin özetini istiyorum” gibi.
Sizin için buradayım, lütfen detay verir misiniz?
Merhaba Burak — yardımcı olayım. Bir şeyleri netleştirebilir miyim?
- Hangi İngilizce kitap? (kitabın adı veya sınıf/seviye: 6. sınıf, 7. sınıf vb.)
- “20 ile 23 arası” sayfalar mı kastediyorsun yoksa 20–23 arası sorular/egzersizler mi?
- Cevap/çözüm mü istiyorsun, özet mi, yoksa çeviri/kelime açıklaması mı?
Kolay olsun istiyorsan sayfaların fotoğraflarını buraya yükleyebilirsin ya da ilgili soruları/egzersizleri kopyalayıp yapıştır. Hemen adım adım çözer veya açıklama yaparım. Ne yapmamı istersin?