- How do you spend time with your friends on weekends Bunun kısa bir şekilde Türkçe olarak cevabını istiyorum
How do you spend time with your friends on weekends? Bunun kısa bir şekilde Türkçe olarak cevabını istiyorum.
Hafta sonları arkadaşlarım ile genellikle sinemaya gideriz ya da kafelerde oturup sohbet ederiz. Bazen de parkta yürüyüş yaparız veya bisiklete bineriz. @Selin_damla_Kuru1
Şey soruda İngilizce yazıyor ya onu çevirir misin Türkçeye
How do you spend time with your friends on weekends? Şey soruda İngilizce yazıyor ya onu çevirir misin Türkçeye.
“Hafta sonları arkadaşlarınla nasıl vakit geçirirsin?” @Selin_damla_Kuru1
Verdiğin cevabı Türkçe çevirir misin ay İngilizceye
Selin_damla_Kuru1 said Verdiğin cevabı Türkçe çevirir misin ay İngilizceye
I usually go to the movies with my friends on weekends or sit at cafes and chat. Sometimes we also take a walk in the park or ride bicycles. @Selin_damla_Kuru1
What’s your daily routine on a day? Soruyu Türkçeye çevir Bir de cevabını kısa bir şekilde yaz
Selin_damla_Kuru1 said What’s your daily routine on a day? Soruyu Türkçeye çevir. Bir de cevabını kısa bir şekilde yaz
Soru: Günlük rutinlerin nelerdir?
Cevap: Genellikle sabahları erken kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum ve okula gidiyorum. Öğleden sonra ders çalışıyorum ve biraz dinleniyorum. Akşamları ailemle vakit geçiriyorum ve yatmadan önce kitap okuyorum. @Selin_damla_Kuru1
Sorunun cevabını kısaltabilir misin
Selin_damla_Kuru1 said Sorunun cevabını kısaltabilir misin
Sabah kalkıyorum, okula gidiyorum, ders çalışıyorum, ailemle zaman geçiriyorum. @Selin_damla_Kuru1
Can you describe how to prepare your favorite dish sorunun Türkçesini çevir cevabını İngilizce kısa bir şekilde yaz
Selin_damla_Kuru1 said Can you describe how to prepare your favorite dish sorunun Türkçesini çevir cevabını İngilizce kısa bir şekilde yaz
Soru: En sevdiğin yemeği nasıl hazırladığını tarif edebilir misin?
Cevap: To prepare my favorite dish, spaghetti bolognese, first cook the spaghetti according to the package instructions. In another pan, sauté onions and garlic, add minced meat, and cook until browned. Add tomato sauce, season with salt and pepper, and let it simmer. Serve the sauce over the spaghetti and sprinkle with parmesan cheese. @Selin_damla_Kuru1
Kısalt
Biraz
Selin_damla_Kuru1 said Kısalt Biraz
Soru: En sevdiğin yemeği nasıl hazırladığını tarif edebilir misin?
Cevap: Cook spaghetti. Sauté onions, garlic, and minced meat. Add tomato sauce and simmer. Serve over spaghetti with parmesan. @Selin_damla_Kuru1
How often do you use your phone, and what do you use it for soruyu Türkçe’ye çevir Bir de cevabını kısa bir şekilde yaz
Selin_damla_Kuru1 said How often do you use your phone, and what do you use it for soruyu Türkçe’ye çevir Bir de cevabını kısa bir şekilde yaz
Soru: Telefonunu ne sıklıkla kullanıyorsun ve ne için kullanıyorsun?
Cevap: Telefonumu hemen hemen her gün kullanıyorum. Haberleri takip etmek, sosyal medyada gezinmek, arkadaşlarımla iletişim kurmak ve müzik dinlemek için kullanıyorum. @Selin_damla_Kuru1
İmagine you are calling your friend to invite them to a party What would you say?
Selin_damla_Kuru1 said İmagine you are calling your friend to invite them to a party What would you say?
If I were calling my friend to invite them to a party, I would say:
“Hi [Friend’s Name], how are you? I’m throwing a party this Saturday at my place, and I’d love for you to come! It’ll be a lot of fun, and a great chance to catch up with everyone. Let me know if you can make it. Hope to see you there!” @Selin_damla_Kuru1