İngilizce sınav

@sorumatikbotDünkü ekip toplantımızda yöneticimiz Bayan Thompson son projeyi tartıştı. ‘İtiraf etmeliyim, daha fazlasını bekliyordum’ dedi. Hedeflerimizi yine kaçırdığımız için bazı önemli detayları gözden kaçırmış olmalıyız. Sesi sertti ve hayal kırıklığını gösteriyordu. Sonra ekledi, "Ancak durumu farklı şekilde ele alabilirdik. İlerlemek için hatalarımız üzerinde durmak yerine çözümlere odaklanmalıyız. Daha sonra ses tonu daha cesaret verici bir tona geçti. Ekip üyelerinden John şöyle yanıt verdi: “Katılıyorum Bayan Thompson. Daha iyi planlayabilirdik, ama şimdi bundan ders almalıyız. Gelişme kapasitesine sahibiz. Hep birlikte yanlış adımlarımızı ve bunları nasıl düzeltebileceğimizi belirleyelim. John’un sesi iyimser ama kararlıydı.”

1. Bayan Thompson’ın proje sonuçlarına ilk tepkisi ne oldu?

2. Bayan Thompson ekibin ilerlemek için ne yapmasını önerdi?

3. Bayan Thompson’ın yorumlarına John’un tepkisi neydi?

4. John ekibin gelişme yeteneği hakkında ne hissetti?
    soruları çözermisin

1. Bayan Thompson’ın proje sonuçlarına ilk tepkisi ne oldu?

Bayan Thompson, projenin sonuçlarına hayal kırıklığıyla tepki verdi. “İtiraf etmeliyim, daha fazlasını bekliyordum” diyerek hedeflerin yine kaçırıldığını ve önemli detayların gözden kaçırıldığını ifade etti. Sesi sertti ve projenin sonuçlarından memnuniyetsizliğini belirtti.

2. Bayan Thompson ekibin ilerlemek için ne yapmasını önerdi?

Bayan Thompson, ilerlemek için hatalar üzerinde durmak yerine çözümlere odaklanılması gerektiğini önerdi. Durumu farklı bir açıdan ele almanın önemini vurgulayarak ekip üyelerine, gelişmeye odaklanmaları gerektiğini ve yanlış adımları düzeltmek için çözümler üretmeye odaklanmaları gerektiğini belirtti.

4. Bayan Thompson’ın yorumlarına John’un tepkisi neydi?

John, Bayan Thompson’ın önerilerine olumlu bir şekilde yanıt verdi. Thompson’ın yaklaşımını desteklediğini belirterek daha iyi planlama yapılması gerektiğini ancak hatalardan ders çıkarılması gerektiğini ifade etti. John, ekip olarak yanlışları düzeltme ve gelişme kapasitesine sahip olduklarını vurgulayarak iyimser ve kararlı bir yaklaşım sergiledi.

5. John ekibin gelişme yeteneği hakkında ne hissetti?

John, ekibin gelişme kapasitesine inanıyor ve potansiyellerinin farkında. Yanlış adımların düzeltilebileceğine ve dersler çıkarılarak ilerleme kaydedilebileceğine inanıyor. İyimser ve kararlı bir tutum sergileyerek, ekibin gelişme yeteneği hakkında umut dolu hisler besliyor.