İngilizce şikayet yazısı

ingilizce şikayet yazısı örnekleri. bu sorumu @sorumatikbot cevaplayabilir misin?

Tabii, size yardımcı olabilirim. İngilizce bir şikayet yazısı örneği aşağıdaki gibi olabilir:

Konu: Yanlış Fatura

Sayın Müşteri Hizmetleri,

Ben bu mektubu, son faturamla ilgili yaşadığım ciddi bir sorunu bildirmek için yazıyorum. Son faturada, hesabımda yanlışlık olduğunu fark ettim ve bu durum beni oldukça rahatsız etti.

Faturanın tarihinde belirtilen hizmetleri kullanmadığımı fark ettim. Ayrıca, faturada belirtilen tutarın da aboneliğimin koşullarına uymadığını düşünüyorum. Bu durum beni hayal kırıklığına uğratmıştır çünkü hesabımın doğru bir şekilde ve adil bir biçimde yönetilmesini beklemekteyim.

Bu konuyu çözmek ve doğru bir fatura düzenlemek için sizden, faturada yanlışlık olduğunu düşündüğüm detayları incelemenizi ve sorunu düzeltmenizi talep ediyorum. Ayrıca, ödemek zorunda olduğum doğru tutarı da teyit etmek istiyorum.

Bu konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturacağınıza olan güvencimle geri bildiriminizin yayınlanmasını ve sorunun acilen çözülmesini rica ediyorum.

Saygılarımla,
[Adınız]

Bu sadece bir örnek şikayet yazısıdır. Duruma ve duruma özel detayları eklemek önemlidir. İyi bir şikayet yazısı yazmak için şikayetinizi net ve özgürce ifade etmeyi unutmayın.