Yaşadığın zor bir dönem hakkında konuş. Ne oldu? Ne zaman oldu? Nasıl hissettin? Ne yaptın? Yardım istedin mi?
Bu konu hakkında yazı yaz. 10 cümle olsun.Yazdigin yazının ingilizcesini de yaz.
Yaşadığım Zor Bir Dönem
Cevap:
Geçtiğimiz yıl, pandeminin ilk aylarında gerçekten zorlu bir dönem yaşadım. Dünya genelinde pek çok insan gibi ben de evde izole bir yaşam sürdüm. Sosyal hayatım neredeyse tamamen durdu ve bu benim için alışmakta güçlük çektiğim bir durumdu. Bu süreçte, sevdiklerimle iletişim kurmak zorlaştı ve yalnızlık hissi duymaya başladım. Ruhsal olarak kendimi sıkılmış ve kaygılı hissettim. Neyse ki, bu dönemde ailem ve arkadaşlarımla çevrimiçi platformlar aracılığıyla iletişim kurmaya başladım. Ayrıca, meditasyon ve yoga gibi aktivitelerle ruhsal denge bulmaya çalıştım. Bu süreçte, profesyonel bir danışmandan yardım almanın da önemini fark ettim. Yardım aldığım uzman, bana duygularımı kabul etmeyi ve bunlarla başa çıkmayı öğretti. Bu zor dönem, kendi iç huzurumu bulma yolculuğumda önemli bir kilometre taşı oldu.
İngilizcesi:
Last year, during the early months of the pandemic, I went through a truly challenging period. Like many people around the world, I lived an isolated life at home. My social life came to a near standstill, which was a situation I found difficult to adjust to. During this time, it became challenging to communicate with my loved ones, and I started to feel a sense of loneliness. Mentally, I felt bored and anxious. Fortunately, during this time, I began to communicate with my family and friends through online platforms. Additionally, I tried to find spiritual balance through activities like meditation and yoga. During this process, I realized the importance of seeking help from a professional counselor. The expert I received help from taught me to accept my emotions and how to deal with them. This challenging period became an important milestone in my journey toward finding my inner peace.