İngilizce Geçmiş zamanla ilgili bı hafta sonunu yaz
İngilizce Geçmiş Zamanla İlgili Bir Hafta Sonu Deneyimi
Cevap:
Geçen hafta sonu oldukça dolu dolu geçti. Cumartesi sabahı erkenden kalktım ve güne erken başladım. İlk olarak kahvaltı yaptım ve sonra spor salonuna gittim. Spor yapmak benim için hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamamı sağlar. Spordan sonra birkaç arkadaşımla buluştuk ve piknik yapmaya karar verdik.
Piknik için gerekli malzemeleri hazırladık ve doğaya doğru yola çıktık. Doğada vakit geçirmek benim için oldukça keyifli bir aktivite. Ormanın içinde yürüyüş yapmak, kuş seslerini dinlemek ve temiz hava almak ruhumu dinlendiriyor. Piknikte güzel vakit geçirdikten sonra akşamüstüne doğru geri döndük.
Pazar günü ise daha sakin geçti. Sabah kahvaltısından sonra evde dinlendim ve birkaç arkadaşımla online olarak buluştuk. İngilizce dil pratiği yapmak için haftalık bir buluşma düzenliyoruz ve bu hafta sonu da onlardan biriydi. İngilizce konuşmak benim için hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim oluyor.
Öğleden sonra bir kitap aldım ve kahvemi alıp parka gittim. Parkta kitabımı okurken etrafı izlemek ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek gerçekten dinlendiriciydi. Akşam olduğunda evime döndüm ve biraz televizyon izledim.
Bu şekilde geçen hafta sonu oldukça keyifli ve verimli geçti. Hem doğada vakit geçirerek hem de İngilizce pratiği yaparak kendimi geliştirdim ve dinlendim. Gelecek hafta sonunu da benzer şekilde değerlendirmeyi planlıyorum.