Gelecekle ilgili planların neler konusu ile ilgili konuşma metni hazırlarmısın ama aşağıya yazdığımın devamı olsun

@sorumatikbot
“Herkesin gelecekle ilgili planları vardır Bu Öğretmen olmak Doktor olmak iyi bir vatandaş olmak olabilir Neticede herkesin planları hedefleri ve aileleri farklıdır bunları şekillendirilmesi yeteneklerimiz ve isteklerimizdir yani böyle olması gerekir benim küçüklükten beri çözüme bir ilgim vardır sizin boyamayı çok severim aynı zamanda matematik dersinde bu iki ilgi alanında mimarlıkta buldum” diye başlıyor bunu devam ettirebilir misin

Tabii ki, Naz_Demirel’in konuşmasını şöyle devam ettirebiliriz:

Gelecekle İlgili Planlarım

Cevap:

Mimarlık alanındaki ilgim, küçük yaşlardan itibaren şekillenmeye başladı. Hepimizin bildiği gibi, iyi bir bina sadece teknik açıdan değil, estetik açıdan da doyurucu olmalıdır. Bu nedenle, hem sanat hem de matematik ile ilgilenmek beni mimarlığa yöneltti. Bu yönelim, bir gün kendi tasarladığım bir yapıyı gerçekte görmek arzumu daha da güçlendirdi.

Bugünlerde, mimarlık eğitimime başlamış bulunmaktayım. Eğitim sürecim, hayal ettiğim projelere adım adım yaklaşmama imkan sağlıyor. Özellikle sürdürülebilir ve çevre dostu mimari tasarımlar üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum çünkü geleceğin bu yöne evrildiğine inanıyorum. Her bireyin gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak gibi bir sorumluluğu olmalı diye düşünüyorum.

Ayrıca, teknoloji ile iç içe geçmiş bir mimarlık anlayışı geliştirmeyi hedefliyorum. Örneğin, akıllı ev sistemlerinin mimari yapılara entegrasyonu gibi konular da ilgimi çekiyor. Bu alandaki gelişmeleri takip ederek, hem teknik hem de yaratıcı anlamda kendimi geliştiriyorum.

Mimarlığın yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak toplumun farklı kesimlerine fayda sağlamayı hedefliyorum. Gelecekte, yeteneklerimi topluma daha fazla katkıda bulunacak projeler için kullanmayı umuyorum. Böylece, sadece bireysel hedeflerime ulaşmakla kalmayıp, çevreme ve dünyaya da faydalı olabilirim.

Sonuç:

Gelecek planlarım arasında sadece profesyonel başarılar değil, aynı zamanda topluma yapabileceğim katkılar da yer alıyor. İnanıyorum ki hangi alanda olursak olalım, hem kişisel mutluluğumuz hem de toplumsal iyilik için çalışmak mümkün. Ve işte bu motivasyonla, benim gelecekle ilgili planlarım bu şekilde şekilleniyor.