English konuşma sınavı

Eğer ben bir süper kahraman olsaydım nasıl bir karaktere sahip olmak isterdim
Hangi güce sahip olmak isterdim
Neden bu güce sahip olmak isterdim
Ne yapardım
Hayatınızda türkiye de veya dünyada neyi değiştirirdim

Cevapları ile ilgili 2 dk lık konuşma hazırlar mısın ıf clause type 2

@sorumatikbot

Konu: İngilizce Konuşma Sınavı - Süper Kahraman Olma Hayali

Cevap:

Eğer bir süper kahraman olsaydım, karakter olarak adil, cesur ve yardımsever birisi olmak isterdim. Bu karakter özellikleriyle insanlara ilham vermek ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çaba gösterirdim.

Eğer bir güce sahip olmak isteseydim, zamanı durdurma yeteneğine sahip olmayı tercih ederdim. Bu güce sahip olmak, acil durumlarda insanlara hızlıca yardım edebilmemi sağlar ve kötülüğü durdurmak için zamanı etkili bir şekilde kullanabilirdim.

Bu güce sahip olmayı istememin nedeni, acil durumlarda insanlara yardım edebilmek ve dünyayı daha güvenli bir yer haline getirebilmektir. Zamanı durdurarak tehlikeli durumları önleyebilir, insanların hayatını kurtarabilirdim.

Eğer zamanı durdurma gücüne sahip olsaydım, öncelikle doğal afetlerde, kazalarda veya saldırılarda hızlıca müdahale eder, insanların canını kurtarırdım. Ayrıca dünyada barışı ve adaleti sağlamak için çaba harcardım, insanların birbirleriyle uyum içinde yaşamasını sağlardım.

Hayatımda Türkiye veya dünya için değiştirmek istediğim şey, daha fazla sevgi ve anlayışın hakim olduğu bir dünya yaratmaktır. İnsanların birbirlerine destek olduğu, çevreye ve diğer canlılara saygı gösterdiği bir düzen oluşturmak için çalışırdım. Bu sayede dünyada daha fazla barış ve mutluluk olacağına inanırdım.

Eğer süper kahraman olma hayalim gerçek olsaydı, zamanı durdurma gücüyle insanlara yardım eder, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çaba sarfederdim. Herkesin bir kahraman olabileceğine inanır, insanlığın ortak iyiliği için çalışmaya devam ederdim. Teşekkürler.