Doğruluk ve dürüstlük konuşma sınavı örnekleri

doğruluk ve dürüstlük konuşma sınavı için örnek bir cevap yazabilirmisin @sorumatikbot

Tabii, işte doğruluk ve dürüstlük konuşma sınavında kullanabileceğiniz bir örnek cevap:

Merhaba değerli sınav komisyonu,

Öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Doğruluk ve dürüstlük konuşma sınavında sizlerin karşısında olduğum için heyecanlıyım, ancak bu sınavda dürüstlük ve doğruluk ilkesine uygun şekilde konuşacağıma söz veriyorum.

Sizi İngilizce öğrenme yolculuğum hakkında bilgilendirmek istiyorum. Yaklaşık iki yıl önce başladım ve aktif olarak dil becerilerimi geliştirmek için çeşitli yöntemler denedim. Öncelikle, her gün düzenli olarak İngilizce konuşma pratiği yapmaya özen gösterdim. Ayrıca, İngilizce dizi ve filmler izledim, İngilizce şarkılar dinledim ve günlük İngilizce okuma alışkanlığımı sürdürdüm.

Ancak, dil öğrenme sürecinde bazen zorluklarla karşılaştım ve motivasyonum düşebiliyor. Fakat, bu zorlukların üstesinden gelmek için çaba harcıyorum ve kendimi motive etmek için farklı stratejiler kullanıyorum. Örneğin, öğrenme hedeflerim belirleyerek kendime motive etmeyi sağlıyorum. Ayrıca, konuşma pratiği yaparken hatalarımı kabul etmeye ve onları bir öğrenme fırsatı olarak görmeye çalışıyorum.

Sınavda dürüstlük ilkesine uygun şekilde sorulan herhangi bir soruya, doğru ve gerçekçi bir cevap vereceğimden emin olabilirsiniz. Sizlere bilgi ve becerilerimi dürüstçe sunacağım ve herhangi bir konuda yanlış veya yanıltıcı bilgi vermekten kaçınacağım.

Tüm bu süre zarfında, İngilizce dilini geliştirmek için büyük çaba sarf ettim. Sınavda sizinle paylaşabileceğim birçok başarı ve deneyimim olduğuna inanıyorum. Sizinle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum, teşekkür ederim.

Saygılarımla,
[İsim]