Üzgünüm, görüntüdeki kişiyi tanımlayamıyorum veya içeriği tam olarak değerlendiremiyorum. Görüntüde görebildiğim kadarıyla el yazısıyla yazılmış notlar var. Net bir soru ya da konuyla ilgili yardım gerekiyorsa, lütfen daha fazla bilgi verebilir misiniz? Belki görüntüde yazanları veya çözümü istenen problemi tarif edebilirsiniz. Bu şekilde size daha iyi yardımcı olabilirim.
Üzgünüm, görüntüden doğrudan içerik okuyamıyorum veya analiz edemiyorum. Eğer belirli bir konuda yardım ya da detaylı açıklama istiyorsanız, lütfen metni veya problemi yazılı olarak paylaşın, böylece en iyi şekilde yardımcı olabilirim.
Görselde el yazısıyla yazılmış bazı notlar var. İçeriği tam olarak okuyamasam da, sorular ve problemler olduğu anlaşılıyor. Net bir çözüm ya da belirli bir konu hakkında yardım isterseniz, soruları veya konuları yazılı olarak iletirseniz size yardımcı olabilirim.
Üzgünüm, görüntüdeki yazıları okuyamıyorum. Yardım edebilmem için soruları veya konuyu yazılı olarak aktarabilir misiniz? Böylece daha iyi yardımcı olabilirim.