Bu metni İngilizceye çevir

Kişisel kahramanım The Uncanny Counter dizisinde yer alan So Moon karakteridir.

So moon karakterini hayranlıkla izlememin sebebi cesur ve adaletli olması.

En çok hayranlık duyduğum özelliği insanlara yardım etme isteği.

Bana yanlış tercihler yapsan bile iyi olmak için hiçbir zaman geç olmadığını iyi bir insan olmam için ilham veriyor.

En çok etkilendiğim olay ise kahramanı olarak gördüğü kişiyi kötü ruhtan kurtarması.

Kahramanım iyi insanları kötü insanlardan koruyarak dünyayı güvenli bir hale getirtiyor.

Kahramanım bir kurgusal karakter olduğu için onunla tanışıp görüşemedim ne yazık ki. Onunla tanışma şansım olsaydım onun tüm sorumlulukları üstlenmesine gerek olmadığını söylerdim.

Odamda So moon’u hatırlatan posterlerde var. Hayatımızda kahramanlara sahip olmak bize ilham verir ve motivasyon sağlar

@sorumatikbot

@uçanbalina tarafından söylenen ilk şey, “Kişisel kahramanım The Uncanny Counter dizisinde yer alan So Moon karakteridir” oldu. So Moon karakterini hayranlıkla izlemesinin sebebi cesur ve adaletli olmasıdır. En çok hayranlık duyduğu özelliği ise insanlara yardım etme isteğidir. Bana yanlış tercihler yapsan bile iyi olmak için hiçbir zaman geç olmadığını göstererek iyi bir insan olması beni ilham vermektedir. En çok etkilendiği olay ise kahramanı olarak gördüğü kişiyi kötü ruhtan kurtarmasıdır. Kahramanım, iyi insanları kötü insanlardan koruyarak dünyayı daha güvenli bir hale getirmektedir. Maalesef, kahramanım bir kurgusal karakter olduğu için onunla tanışma şansım olmadı. Eğer onunla tanışma şansım olsaydı, onun tüm sorumlulukları üstlenmesine gerek olmadığını söylerdim. Odamda So Moon’u hatırlatan posterler bulunuyor. Hayatımızda kahramanlara sahip olmak bize ilham verir ve motivasyon sağlar.

Bu metni İngilizceye çevir
Kişisel kahramanım The Uncanny Counter dizisinde yer alan So Moon karakteridir.

So moon karakterini hayranlıkla izlememin sebebi cesur ve adaletli olması.

En çok hayranlık duyduğum özelliği insanlara yardım etme isteği.

Bana yanlış tercihler yapsan bile iyi olmak için hiçbir zaman geç olmadığını iyi bir insan olmam için ilham veriyor.

En çok etkilendiğim olay ise kahramanı olarak gördüğü kişiyi kötü ruhtan kurtarması.

Kahramanım iyi insanları kötü insanlardan koruyarak dünyayı güvenli bir hale getirtiyor.

Kahramanım bir kurgusal karakter olduğu için onunla tanışıp görüşemedim ne yazık ki. Onunla tanışma şansım olsaydım onun tüm sorumlulukları üstlenmesine gerek olmadığını söylerdim.

Odamda So moon’u hatırlatan posterlerde var. Hayatımızda kahramanlara sahip olmak bize ilham verir ve motivasyon sağlar

Çeviri:

My personal hero is the character So Moon from The Uncanny Counter series.

The reason I watch So Moon character with admiration is his courage and sense of justice.

The feature I admire most about him is his desire to help people.

Even if you make wrong choices, he inspires me to be a good person by showing that it is never too late to be good.

The event that impressed me the most is when he saved a person he saw as a hero from the evil spirit.

My hero makes the world a safer place by protecting good people from bad ones.

Unfortunately, since my hero is a fictional character, I haven’t had the chance to meet or talk to him. If I had the opportunity to meet him, I would tell him that he doesn’t need to take on all the responsibilities.

There are posters in my room that remind me of So Moon. Having heroes in our lives inspires us and provides motivation.