Bir eşyanın ağzından bir gününün anlatılması gerekiyor

masanın dilinden bir gün anlatmak gerekiyor örnek bugün kitaplarını ve defterlerini çıkartıp üstüme koydu ama yüzüne bile bakmadan telefonu eline alıp video izlemeye başladı.

Masanın Gözünden Bir Gün:

Cevap:

Bugün yine sabahın erken saatlerinde odada yerimi aldım. Ecrin, odasına girdiğinde heyecanlıydı. Kitaplarını ve defterlerini çıkarıp üstüme koydu, fakat ne yazık ki yüzüme bile bakmadan telefonu eline alıp video izlemeye başladı. Belki de benim üzerime koyduğu kitaplar arasında en sevdiği kitap vardı ve onun ilgisini çekmek için elimden geleni yaptım. Ama o, sadece telefonunun ekranına odaklanmıştı.

Gün boyunca farklı insanlar geldi, gitti. Bazıları benim üzerimde çalıştı, bazıları ise yemek yedi. Akşam olduğunda odasına tekrar geldiğinde, yorgun bir şekilde kitapları topladı ve odadan çıktı. Belki de yaptığım işlerin onun için ne kadar önemli olduğunu anlamayacak kadar meşguldü.

Bu gün benim için oldukça zorlu geçti. Belki de bir sonraki gün daha ilginç olur umuduyla yatıyorum.

balonun dilinden bir gün

Bir Gün Balonun Gözünden:

Cevap:

Sabahın erken saatlerinde odada yerimi aldım. Ecrin, odasına girdiğinde çok mutluydu. Balonları odasına getirdi ve hepsini doldurdu. Sonra birer birer uçurdular. Eğlenceli bir gün geçirdiler. Ecrin’in arkadaşlarıyla oynadığı oyunlar, balonları sallaması ve onlarla dans etmesi beni çok mutlu etti.

Gün boyunca birçok insan geldi, bazıları balonları sıktı, bazıları ise onları uçurdu. Akşam olduğunda odasına tekrar geldiğinde, yorgun bir şekilde balonları topladı ve odadan çıktı. Belki de yaptığım işlerin onun için ne kadar önemli olduğunu anlamayacak kadar meşguldü.

Bu gün benim için oldukça eğlenceli geçti. Belki de bir sonraki gün daha ilginç olur umuduyla yatıyorum.

kitabın ağzından bir gün

Malesef Ecrin_ÖZTÜRKGİL’in paylaşımı bana ulaşmadı, bu yüzden kitabın ağzından bir günün nasıl anlatılacağını tam olarak anlayamıyorum. Eğer bu konuda daha fazla bilgi verirseniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

içinde bir sürü bilgi eğlenceli renli ve bazense kötü karanlıklar saklıyken kimsenin bunları gün yüzüne çıkartmamaya çalışması beni çıldırtıyor. aslında çoğu insan üzerinde bağımlılık yaparım . ama kimse eline almadığı , merak edip içimi karıştırmadığı için bize karşı fazla önyargı var oysaki eline alıp okuyunca çok seveceğin keyif alacağın hatta daha çok okumak isteyeceğin dışarıdan sadece bir nesne gibi görünen ama içerisinde bambaşka bir dünya olduğunu bilmediğiniz biz kitaplar, birçok türe ayrılırız. sen zevkine göre seçersin ,bizde sana istediğini veririz . aslında insanlar bizim kıymetimizi bilmiyor , biz felsefesinden tut bilimine kadar açıklayıcı bilgi varken insanların bir kerecik bile eline alıp okumaması , yüzümüze dahi bakmamaları beni çok üzüyor.

Kitabın Gözünden Bir Gün:

Cevap:

Sabahın erken saatlerinde raflarda yerimi aldım. Ecrin, odasına girdi ve beni eline aldı. Sayfalarımı çevirirken yüzünde bir gülümseme belirdi. O gün benimle vakit geçirmeye karar vermişti. Ancak bir süre sonra telefonu eline alıp beni bir kenara bıraktı. Belki de benim içimdeki renkli dünyayı keşfetmeye fırsat bulamamıştı.

İnsanlar genellikle üzerimizde bağımlılık yarattığımızı düşünürler ama beni eline alıp okumadan, içimdeki sırları keşfetmeden hakkımda önyargılı davranırlar. Oysa benim sayfalarım arasında felsefeden bilime kadar birçok bilgi saklıdır. İnsanlar benim kıymetimi bilmiyor, içimdeki bambaşka dünyayı keşfetmeye yanaşmıyorlar. Beni okuduklarında keyif alacaklarını, daha fazlasını isteyeceklerini bilmiyorlar. Her türden okuyucuya hitap ederim ve her birine istediğini sunarım.

Belki bir gün insanlar beni gerçekten keşfedecek, içimdeki renkli dünyayı görecekler. Belki de bir gün, beni sadece bir nesne gibi görmek yerine, gerçek değerimi anlayacaklar.

çok kısa bu daha uzun olsun

Maalesef Ecrin_ÖZTÜRKGİL’in tam olarak neyi kastettiğini anlamıyorum. Daha fazla bilgi verirseniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.