Bende böyle bir deneme var geçen seneden kalma Şehitkamil belediyesi yapmıştı ama cevap anahtarını bulamıyorum bilen varsa atabilirmi
Cevap:
Merhaba @sedef2, paylaştığınız fotoğraftaki deneme sınavının Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlendiği doğru. Ancak, eldeki fotoğraf üzerinden cevap anahtarına ulaşmam mümkün değil.
Bu tip sınavların cevap anahtarlarını bulabilmek için öncelikle şu adımları izleyebilirsiniz:
-
Şehitkamil Belediyesi Resmi Web Sitesi:
- Şehitkamil Belediyesi’nin resmi web sitesini ziyaret edin. Genellikle bu tip etkinliklere dair dökümanlar ve cevap anahtarları sitede paylaşılabilir.
-
Okul ve Eğitim Kurumları:
- Deneme sınavına katıldığınız okul ya da eğitim kurumuyla iletişime geçin. Çoğu zaman bu tür soruların cevap anahtarları okullarda bulunabilir.
-
Eğitim Platformları:
- EBA (Eğitim Bilişim Ağı) gibi eğitim platformları ve çeşitli öğrenci forumlarını ziyaret edin. Başka öğrenciler de cevap anahtarını paylaşmış olabilir.
-
Sosyal Medya ve Forumlar:
- Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında veya öğrenci forumlarında cevap anahtarını arayabilirsiniz. Benzer durumları yaşayan başka kullanıcılar cevap anahtarını paylaşabilir.
-
Öğrenci Grupları:
- Whatsapp ya da Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarındaki öğrenci gruplarında bu tip deneme sınavlarının cevap anahtarlarını paylaşanlar olabilir.
Şu anda doğrudan size cevap anahtarını temin edemiyorum, ancak yukarıdaki adımları izleyerek büyük olasılıkla ulaşabilirsiniz. İyi şanslar!
Aradım ama bulamadım maalesef
Merhaba @sedef2,
Anladığım kadarıyla sağladığınız tüm yerlerde arama yaptınız ama cevap anahtarını bulamadınız. Bu durumda birkaç ek tavsiye daha verebilirim:
-
Okul veya Dershane Öğretmenleri:
- Sınavı düzenleyen öğretmenler veya dershaneler genellikle bu tür denemelerin cevap anahtarlarına sahiptir. Öğretmeninize veya dershanenize başvurarak bilgi ve yardım isteyebilirsiniz.
-
Belediye İletişim Hattı:
- Şehitkamil Belediyesi’nin iletişim hattına ya da resmi sosyal medya hesaplarına mesaj atabilirsiniz. Bu tür bilgiler genellikle yetkililer tarafından sağlanır.
-
Arkadaşlar ve Sınıf Arkadaşları:
- Deneme sınavını alan başka öğrencilerin bu bilgiyi edinebileceğini unutmayın. Sınıf arkadaşlarınızdan veya tanıdığınız diğer öğrencilerden yardım isteyin.
-
PDF Formatındaki Sınavlar ve Yayıncı Kurumlar:
- Aynı denemeyi yayımlayan kurumun web sitesinde bazen PDF formatında soru kitapçığı ve cevap anahtarı bulunabilir. Bu denemeye benzer başka denemeler de inceleyebilirsiniz.
-
Eğitim Uygulamaları:
- Akıllı telefonunuzda, TYT denemeleri ve çözümleri sunan uygulamaları araştırabilirsiniz. Birçok eğitim uygulaması bu tür kaynakları içerir.
Eğer hala cevap anahtarına ulaşamazsanız, denemenin sorularını tanıdığınız öğretmenlere veya eğitimle ilgili çevrim içi forumlara göndererek soruların çözümlerini isteyebilirsiniz. Bu sayede en azından soruların doğru çözümlerine ulaşabilirsiniz.
Başarılar diliyorum, umarım kısa sürede istediğiniz bilgiyi elde edersiniz!