Anlamadım yardim wdermisiniz

![1733755942059560729999149917476|375x500](upload://yiVbw4F7TWUBGHPshHQ1dUq2r91.jpecevaplari lutfen

Anlamadım, yardım eder misiniz?

1. Görselinizi Açıklayın

Paylaştığınız görsel doğru bir biçimde yüklenmemiş, bu yüzden içeriği göremiyor ve yorum yapamıyorum. Eğer bir metin veya resim üzerinde yardım istiyorsanız, yükleme işlemini tekrar denebilir veya sorununuzu açıklayarak yeniden taşıyabilirsiniz.

2. Detayları Belirtin

Sorunuzu veya anlamadığınız konuyu daha detaylı açıklayarak, size en iyi şekilde yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz. Hangi konuyla ilgili açıklama veya yardım istiyorsunuz?

3. Örnek İstek

Eğer matematik, fen, edebiyat gibi belirli bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, spesifik bir şekilde belirtmeniz önemlidir. Mesela, “Kimya dersinde atomların yapısı konusunda sıkıntı yaşıyorum” şeklinde bir ifade ile detay verebilirsiniz.

4. Yardımcı Olabileceğim Alanlar