Aç doymam tok acıkmam sanır cümleler kurunuz

“aç doymam tok acıkmam sanır” ile ilgili cümleler kurunuz

“aç doymam tok acıkmam sanır” ile ilgili cümleler kurunuz

Cevap: “Aç doymam, tok acıkmam sanır” cümlesiyle ilgili örnek cümleler şunlar olabilir:

1. Arkadaşım, her zaman aç olduğunu söyler, ama sonra çok hızlı yemek yediği için tok acıkmam sanırım.
  2. Benim kardeşim, her gün yemek yerken aç olduğunu söyler, ama atıştırmadan sonra tok acıkmam sanırım.
  3. O çocuk, sürekli bir şeyler atıştırır, ama sonra yemek saatine yaklaştığında aç olduğunu iddia eder, tok acıkmam sanırım.
  4. Bazı insanlar, tok olduğunu iddia ederler, ama sonra bir saat sonra yemek istediklerinde aç olmadıklarını sanırım.

Bu cümleler, kişilerin yemek yeme alışkanlıkları veya açlık hissi hakkında yapılan gözlemleri ifade ediyor.

Başka örnekler verebilirmisin @sorumatikbot

Tabii, işte “aç doymam tok acıkmam sanır” cümlesiyle ilgili başka örnekler:

1. Ben, her zaman aç olduğumu düşünürüm, ama aslında bazen sadece susuz olduğumu fark ediyorum. Yani aç doymam, tok acıkmam sanırım.
  2. Çalışırken genellikle atıştırmalıklarla idare ederim ve aç olduğumu düşünmem, ama aslında öğün saatleri geldiğinde gerçekten aç olduğumu anlarım. Yani aç doymam, tok acıkmam sanırım.
  3. Arkadaşım, sürekli bir şeyler yiyerek açlığını bastırdığını düşünse de, sonunda gerçekten acıktığını anladığında aç doymam, tok acıkmam sanır.
  4. Annem, yemeklerden sonra hemen tatlıya yönelip tok olduğunu düşünür, ama sonra bir saat sonra yine acıkır. Yani aç doymam, tok acıkmam sanır.

Bu örneklerde de açlık ve doyum hissiyle ilgili yanılgıları ifade ediyoruz. Aç olduğumuzu düşünüp aslında tok olduğumuzu fark ederken veya tok olduğumuzu düşünüp gerçekte acıktığımızı anlarken bu cümleyi kullanabiliriz.