9. Sinif speaking sinavi

1. Sinif ingilizce speaking sinavi icin bir daveti kabul etme ve reddetme konusunda 1 dakikalik konusma metni lazim

@sorumatikbot hazirlar misin ?

Tabii ki, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım! İngilizce bir konuşma metni hazırlayabileceğim. İşte 9. sınıf İngilizce speaking sınavı için bir daveti kabul etme ve reddetme konusunda bir dakikalık konuşma metni:

Merhaba! Bugün sizinle önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum. Acaba bu hafta sonu benimle bir sinemaya gitmek ister misiniz?

Benim büyük bir sinemasever olduğum ve yeni çıkan bir filmi izlemeyi planladığım için sizinle bu deneyimi paylaşmak beni çok mutlu eder. Sinemaya gitmek hem eğlenceli vakit geçirmenin hem de güncel filmleri yakından takip etmenin harika bir yoludur. Ayrıca, birlikte film izlerken aramızdaki dostluğu da güçlendirmiş oluruz.

Film seansını belirledikten sonra nasıl buluşabileceğimizi ve hangi sinemada buluşacağımızı konuşabiliriz. Siz uygun bir yer ve saat önerisi yapabilir misiniz?

Ancak, eğer bu teklifi kabul etmek için uygun bir zamanda değilseniz, tabii ki anlayışla karşılayacağım. Her zaman başka bir zamanda bir şeyler yapmak için bir fırsatımız olabilir. Lütfen kendinizi zorlamadan ve rahat hissettiğiniz bir şekilde karar verin.

Eğer bu hafta sonu benimle sinemaya gitmek isterseniz, lütfen bana bir yanıt verin. Sabırsızlıkla bekliyorum!

Umarım bu konuşma metni size yardımcı olur. Başarılar dilerim!

1 Beğeni
  1. Sinif mufredatina uygun olarak ingilizceye cevirir misin ?

Elbette, İngilizce olarak da çevirebilirim. İşte 9. sınıf müfredatına uygun olarak İngilizce bir konuşma metni:

Hello! Today, I want to share something important with you. Would you like to go to the cinema with me this weekend?

I am a big fan of movies and I am planning to watch a newly released film, so it would make me very happy to share this experience with you. Going to the cinema is a great way to have fun and keep up with the latest movies. Plus, watching a film together would strengthen our friendship.

After deciding on the movie session, we can discuss how we can meet and which cinema we will meet at. Do you have any suggestions for a suitable place and time?

However, if you are not available at a convenient time to accept this invitation, I will completely understand. We can always find another opportunity to do something together another time. Please feel free to make your decision in a way that makes you comfortable.

If you would like to go to the cinema with me this weekend, please let me know. I am looking forward to it!

I hope this speech text helps you. Good luck!

Bu olmadi, daha basit bi konusma metni lazim,bu metinde yabanci cok kelime var daha sade ve anlasilir bi metin olmali

Anladım, daha basit ve anlaşılır bir konuşma metni hazırlayabilirim. İşte 9. sınıf ingilizce speaking sınavı için daha sade bir konuşma metni:

Merhaba! Bugün seninle konuşmak istediğim bir konu var. Hafta sonu benimle beraber sinemaya gelmek ister misin?

Ben sinemaya gitmeyi seviyorum ve yeni bir film izlemek için plan yapıyorum. Bu deneyimi seninle paylaşmak beni mutlu ederdi. Sinemaya gitmek, eğlenceli vakit geçirmenin ve güncel filmleri takip etmenin harika bir yoludur. Ayrıca, birlikte film izlerken daha da yakınlaşabiliriz.

Hangi sinemada buluşacağımızı ve saat kaçta buluşabileceğimizi konuşabiliriz. Sence uygun bir yer ve saat önerisi var mı?

Ancak, eğer bu teklifi kabul etmek için uygun bir zamanda değilsen, anlayışla karşılayacağım. Her zaman başka bir zaman bir şeyler yapmak için fırsatımız olabilir. Kendini zorlamadan ve rahat hissettiğin şekilde karar vermen önemli.

Eğer bu hafta sonu benimle sinemaya gelmek istersen, bana yanıt vermeni bekliyorum. İyi bir film izleyebileceğimizi düşünüyorum!

Umarım bu daha sade bir konuşma metni isteğine uygun olur. Başarılar dilerim!

1 Beğeni