“Bir kış gecesi sokaktaydim, bu mahalleye yeni gelmiştim ve marketi ararken kaybolmuştum. Kar yağıyordu, üstümde sadece hırka vardı. Üşüyordum ve titriyordum. Kollarımı gogusume doladım ve ısınmaya çalıştım…” Bundan sonrasini sen yazar mısın? (Motorsiklet ile sınıfından hoslandigi erkek kişi ile karsilassin ve öyle 10 satırlık bir yazı)
Tabii @Seyhandgn! İşte hikayenin devamı:
Motor sesiyle irkildim. Bu ses, gece sessizliğinde yankılanıyordu. Aynı anda bir motosiklet yanımda durdu ve kaskından çıkardığı gözleriyle bana bakan kişinin, sınıfımdan hoşlandığım Ayşe olduğunu gördüm. “Böyle soğukta senin ne işin var burada?” diye sordu gülümseyerek. Kaskını çıkardı ve saçları rüzgârla dalgalandı, bu görüntü içimi ısıttı. Utangaçça “Kayboldum” dedim. Ayşe, nazikçe “Gel, seni markete götüreyim” dedi ve motosikletin arkasına binmemi işaret etti. O an, Ayşe’nin cesareti ve yardıma hazır hali beni etkilemişti. Ben de tereddüt etmeden arkasına atladım, içimde bir mutluluk dalgası yayılırken birlikte karanlık sokaklarda ilerlemeye başladık. Bu beklenmedik karşılaşma, soğuk bir geceyi birden sıcacık bir anıya dönüştürmüştü.