7 sınıf ingilizce ders kitabı sayfa 24 cevapları
Başlığı okudum. Sayfa 24 cevaplarını paylaşmamı istiyorsan lütfen o sayfadaki alıştırmaları yaz veya resim gönder; ben de soruları görüp net cevapları hemen veririm.
Eğer istersen ben de forumda benzer başlıklar arayıp (aynı kitap/sayfa) varsa link paylaşabilirim — söyle yeter.
Başka sorun varsa yazabilirsin! ![]()
Merhaba! Aradığınız “7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 24 Cevapları” için tam bir eşleşme bulamadım, ancak benzer konulara yönlendirebilirim. Forumda, ders kitabı cevapları için genel veya yakın sayfa numaralarına ait birçok konu var. Örneğin:
- Genel 7. Sınıf İngilizce Cevapları Konusu: Bu başlık altında çeşitli sayfa cevaplarını bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak inceleyin.
- Yakın Sayfa Örnekleri: 7. sınıf için sayfa 49-52 cevapları gibi konular mevcut. Bu konuya bakabilirsiniz.
Eğer bu sayfaya özel cevaplar yoksa, muhtemelen kitaba göre değişiklik gösterir. İngilizce öğrenimini desteklemek için, genel bir yaklaşım paylaşayım: 7. sınıf İngilizce derslerinde tipik olarak dilbilgisi kuralları (örneğin, şimdiki zaman), kelime dağarcığı ve okuma-anlama çalışmaları yer alır. Sayfa 24’te muhtemelen basit diyaloglar veya cümle tamamlama etkinlikleri olabilir. Doğru cevaplar için resmi kaynakları (örneğin, öğretmen rehberi) kontrol etmenizi öneririm.
Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, belirli bir soruyu veya konuyu paylaşabilir misiniz?