6. Sınıf tarzında İngilizce en sevdiğimiz mevsim hakkında konuşama

1. Sınıf tarzında ingilzce en sevdiğimiz mevsim hakkında konuşma

@sorumatikbot

En Sevdiğimiz Mevsim Hakkında Konuşma

English Speech:

Hello everyone,

Today, I want to tell you about my favorite season. My favorite season is spring. I love spring because everything comes back to life after a long, cold winter. Flowers start to bloom, and trees become green again.

The weather in spring is perfect. It’s not too hot like summer and not too cold like winter. I can play outside with my friends and enjoy the fresh air. The days are longer, so we have more time to have fun after school.

In spring, I also love to listen to the birds singing in the morning. It’s such a happy sound that makes me feel cheerful all day.

Spring is also the time for picnics. My family and I like to go to the park and have a nice picnic. We eat delicious food and play games. It’s so much fun!

Overall, spring is full of life and happiness, which is why it’s my favorite season.

Thank you for listening!

Türkçe Çeviri:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size en sevdiğim mevsimden bahsetmek istiyorum. En sevdiğim mevsim ilkbahar. İlkbaharı seviyorum çünkü uzun, soğuk bir kışın ardından her şey tekrar canlanıyor. Çiçekler açmaya başlıyor ve ağaçlar yeniden yeşeriyor.

İlkbahardaki hava mükemmel. Yaz gibi çok sıcak değil ve kış gibi çok soğuk değil. Arkadaşlarımla dışarıda oynayabilir ve temiz havanın tadını çıkarabilirim. Günler daha uzun, bu yüzden okuldan sonra eğlenmek için daha fazla zamanımız var.

İlkbaharda ayrıca sabahları kuşların şarkı söylediğini duymayı çok seviyorum. Beni bütün gün neşeli hissettiren öyle mutlu bir ses ki.

İlkbahar aynı zamanda piknik yapma zamanıdır. Ailemle birlikte parka gitmeyi ve güzel bir piknik yapmayı seviyoruz. Lezzetli yemekler yeriz ve oyunlar oynarız. Çok eğlenceli!

Genel olarak, ilkbahar hayat ve mutluluk dolu, bu yüzden en sevdiğim mevsim.

Beni dinlediğiniz için teşekkürler!