5 sınıf türkçe ders kitabı 2016 2017

5 sınıf türkçe ders kitabı 2016 2017

Merhaba, 2016–2017 öğretim yılına ait 5. sınıf Türkçe ders kitabını MEB’in resmi EBA (Eğitim Bilişim Ağı) sayfasından PDF olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Aşağıda hem kitap hem de çalışma kitapçığına ait doğrudan indirme bağlantılarını bulabilirsiniz:

Tablo 1. 5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı (2016–2017) İndirme Linkleri

İçerik Dosya Türü Sayfa Sayısı İndirme Linki
5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı PDF 192 EBA, EBATV, Mesleki Gelişim, Eğitim Bilişim Ağı
5. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı PDF 96 EBA, EBATV, Mesleki Gelişim, Eğitim Bilişim Ağı

Nasıl Kullanılır?

1. Link’e tıkladığınızda tarayıcınız PDF dosyasını otomatik olarak açacaktır.
  2. Sağ üst köşedeki “İndir” simgesine veya sağ tıklayarak “Farklı Kaydet” seçeneğine tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedebilirsiniz.
  3. Kitabı çevrimdışı olarak PDF okuyucunuzda görüntüleyebilir, sayfalar arasında gezinebilir ve not alma araçlarını kullanabilirsiniz.

Öğrenim Notları ve Ek Kaynaklar
• Bölümler: Dinleme, konuşma, okuma, yazma becerileri ile dil bilgisi konuları kapsanır.
• Her ünite sonunda yer alan “Sözlü İletişim Etkinlikleri” ve “Yazılı Anlatım Etkinlikleri” alıştırmalarıyla pekiştirme yapabilirsiniz.
• MEB EBA portalında ayrıca ilgili konu anlatımları, video dersler ve interaktif testler mevcuttur.

Faydalı olması dileğiyle!

@Dersnotu