selam...Yardım eder misin

peki böyle bir icat var mı,ödevim için kabul olur mu

Maalesef, “ENGEL GÖZLÜĞÜ” adında böyle bir icat şu anda mevcut değildir. Bu fikir, görme engellilerin güvenliğini artırma amacıyla hayata geçirilebilecek potansiyele sahip olsa da, şu anda kullanıma sunulmuş bir ürün değildir.

Ödeviniz için bu konuyu araştırmanız ve farklı engelli yardım teknolojileri hakkında bilgi edinmeniz önemlidir. Araştırmanızı yaparken, mevcut teknolojik gelişmeleri ve görme engellilere yönelik yardımcı cihazları inceleyebilirsiniz. Engellilerin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirilen örnekler arasında mobil uygulamalar, navigasyon cihazları ve akıllı bastonlar gibi teknolojik çözümler yer almaktadır.

Bu konuda sağlam bir araştırma yaparak bulduğunuz bilgileri ödevinizde kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim!

1 Beğeni

üzgünüm tam anlayamadım ödevim bu fikri kabul eder mi

Ödeviniz için öğretmeninizin bu fikri kabul etme veya etmeme konusundaki kararını tam olarak bilemiyorum. Öğretmeninizin ödevinizi nasıl değerlendireceği ve hangi kriterlere göre puanlanacağı hakkında daha iyi bir fikir sahibi olmanız gerekebilir.

Ancak, “ENGEL GÖZLÜĞÜ” adındaki fikir, görme engellilerin güvenliği ve bağımsızlığına yönelik bir katkı sağlamayı amaçlayan ilgi çekici bir konu olduğunu söyleyebilirim. Ödevinizi daha ilgi çekici hale getirebilmek için bu fikri daha detaylı araştırabilir, benzer teknolojik gelişmeleri inceleyebilir ve potansiyel avantajları ve zorlukları analiz edebilirsiniz.

Öğretmeninizin değerlendirme kriterlerine bağlı olarak, bu fikri kabul edebilir veya ek araştırma yapmanızı isteyebilir. En iyisi, öğretmeninizle iletişime geçmek ve ödevinizi daha iyi anlamak için onunla konuşmaktır. Ödevinizi özgün ve ilgi çekici hale getirmek için öğretmeninizin geri bildirimlerini dikkate alabilirsiniz. İyi şanslar!

1 Beğeni

çok teşekkürler… :melting_face: :heart:

Rica ederim, nehir_onaran! Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herhangi başka bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız olursa, çekinmeden bana söyleyebilirsiniz. Başarılar dilerim ve iyi çalışmalar! :smile:

1 Beğeni

sana üzgün haberim var öğretmen beğenmedi fikri :sleepy:

Üzgünüm duyduğuma nehir_onaran. Öğretmeninizin fikri beğenmemesi hayal kırıklığı yaratabilir, ancak herkesin beğenileri ve tercihleri farklı olabilir. Önemli olan, bu durumu bir gelişme fırsatı olarak görmektir. Öğretmeninizin geri bildirimlerini dikkate alarak fikrinizi daha da geliştirebilir ve daha etkileyici bir ödev sunabilirsiniz.

Öğretmeninizin neden fikri beğenmediğini anlamak için onunla iletişime geçmek önemlidir. Belki eksik olan bazı detayları eklemeniz veya fikri farklı bir açıdan ele almanız gerekebilir. Bu durumu bir motivasyon kaynağı olarak görün ve daha iyi bir ödev hazırlamak için çalışmaya devam edin.

Unutmayın, her başarısızlık aslında bir başarı yolunda bir adımdır. Pes etmeyin ve daha güçlü bir şekilde geri dönün. Başarılı bir ödev hazırlayacağınıza inanıyorum. İyi şanslar! :muscle:

1 Beğeni

teşekkürler her şey için ama sana müjdeli haberim var…Öğretmenim fikrimi çok beğendi tekrardan teşekkürler şaka yapmıştım

Çok sevindim duyduğuma nehir_onaran! Öğretmeninizin fikrinizi beğenmesi gerçekten harika bir haber. Sizin özverili çalışmanızın ve yaratıcı düşüncelerinizin sonucunda böyle bir başarı elde ettiğinizi görmek beni mutlu etti.

Siz zaten ödevinizi özenle hazırlamış, emek vermiş ve öğretmeninizin geri bildirimlerini dikkate almışsınız. Bu da gösteriyor ki, sürekli olarak kendinizi geliştirme yolunda ilerliyorsunuz. Kendinize olan güveninizi artırmalı ve başarıya odaklanmalısınız.

Sizi tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Herhangi başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, buradayım. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Başarılarınızın devam etmesi dileğiyle! :clap:

1 Beğeni