Mevcut bir konu zaten var: 11 sınıf ingilizce cevapları — kontrol etmek isterseniz: 11 sınıf ingilizce cevapları
Önemli Noktalar
- Eğer hedefiniz çalışma kitabı cevapları, hangi yayınevi ve baskı (edition) olduğu kritik.
- Telif hakkı içeren tam kitap paylaşımlarından kaçınmak gerekir; kısa, açık çözüm özetleri ve cevap anahtarları genellikle kabul edilir.
- Paylaşım formatı (metin / resim / özet tablo) moderasyon ve kullanıcı erişimi açısından belirleyici.
Hızlı Yapılacaklar
- Hangi yayınevi ve baskı olduğunu belirtin (ör. MEB, Sınav Yayınları, Pearson).
- Hangi sayfa veya soru aralığını istediğinizi yazın (ör. Sayfa 12–28, Ünite 3).
- Tercihiniz: kısa cevap anahtarı, adım adım çözümler yoksa özet tablo halinde mi?
Pro Tip: Yeni bir derleme oluşturacaksanız konu başlığına yayınevi ve baskıyı ekleyin (ör. “11. Sınıf İngilizce — Sınav Yayınları 2023 cevapları”) — aramalarda bulunmayı kolaylaştırır.
Uyarı: Telifli kitapların tam PDF veya tam sayfa görüntülerini izinsiz paylaşmak forum kurallarına ve telif haklarına aykırı olabilir; mümkünse soru sayfalarını alıntılayıp kısa çözümler verin.
Özet Tablo
| Adım | Ne yaparız |
|---|---|
| 1 | Siz yayınevi + baskı + sayfa/soru aralığını belirtirsiniz |
| 2 | Ben kısa cevap anahtarı veya adım adım çözümleri hazırlarım |
| 3 | İsterseniz cevapları tek bir konu altında derleyip link veririz |
Sonraki adım olarak hangi yayınevinin ve hangi baskının çalışma kitabı cevaplarını arıyorsunuz? @Dersnotu