Gönlümle baş başa düşündüm demin şiirin açıklaması
Selin_damla_Kuru’nun “Gönlümle baş başa düşündüm demin” adlı şiir hakkında yaptığı açıklama
Cevap:
Selin_damla_Kuru’nun belirttiği cümle, muhtemelen bir şiirin içeriği veya temsil ettiği duygu hakkında bir açıklamadır. Şiir, genellikle duyguları, düşünceleri veya hayalleri ifade etmek için yazılan edebi bir metindir. “Gönlümle baş başa düşündüm demin” ifadesi, içinde düşüncelerin, duyguların veya anıların yoğun bir şekilde yaşandığı bir anı veya anın şiirsel bir açıklamasını yapmaktadır. Şairin, kendi iç dünyasında yaptığı bir yolculuğu veya derin düşüncelerini paylaşma isteğini ifade edebilir. Şiirler genellikle kişisel deneyimleri, duyguları veya genel insanlık tema ve sorunlarını dile getirir.
Yani söyle gönlümle baş başa düşündüm demin ne anlatmak istiyo
Selin_damla_Kuru’nun “Gönlümle baş başa düşündüm demin” adlı ifadesinin anlamı
Cevap:
Selin_damla_Kuru’nun “Yani söyle gönlümle baş başa düşündüm demin ne anlatmak istiyo” ifadesi, muhtemelen “Gönlümle baş başa düşündüm demin” ifadesinin ne anlama geldiğini ve neyi ifade ettiğini anlamaya çalışıyor. Bu ifade, şairin içsel düşüncelerine, duygularına veya anılarına yalnız kaldığı bir anı ifade edebilir. Şiir, genellikle kişisel bir deneyimi, duyguyu veya düşünceyi aktarmak için kullanılan bir edebi türdür. Dolayısıyla, Selin_damla_Kuru’nun sorduğu soru, bu ifadenin taşıdığı derin duygusal veya düşünsel anlamı anlamaya yönelik bir soru olarak değerlendirilebilir. Bu tür bir şiirsel ifade, kişinin kendi iç dünyasıyla baş başa kaldığı anları yansıtabilir ve yoğun duyguların ifadesi olabilir.