Resimli Soru 14-12-2025 23:03:48 sorusunun çözümü
Soruda verilen harita ve açıklamalar doğrultusunda soruları adım adım çözelim.
1. Sorunun Özeti ve Harita İncelemesi
Haritada;
- Cevat Paşa Caddesi,
- Mehmet Öğretmen Caddesi,
- Taşlı Sokak,
- Güney Sokak,
- Okul,
- Park,
- Evler ve diğer sokaklar gösterilmiştir.
Soruda Mehmet Öğretmen Caddesi’nden başlayarak verilen yönlendirmelerle hedefe ulaşılması isteniyor.
2. Soruların Adım Adım Çözümü
| Soru No | Soru Özeti | Çözüm Adımları | Sonuç |
|---|---|---|---|
| 1 | Mehmet Öğretmen Caddesi’nden Taşlı Sokak’a nasıl gidilir? | Mehmet Öğretmen Caddesi’nden doğrudan Taşlı Sokak’a gidilir. | Doğru |
| 2 | Cevat Paşa Caddesi’nden Mehmet Öğretmen Caddesi’ne nasıl gidilir? | Cevat Paşa Caddesi’nden Mehmet Öğretmen Caddesi’ne dönülür. | Doğru |
| 3 | Güney Sokak’a nasıl ulaşılır? | Taşlı Sokak’tan Güney Sokak’a dönülür. | Doğru |
| 4 | Okuldan parka nasıl gidilir? | Okuldan Cevat Paşa Caddesi’ne çıkılır, park oradadır. | Doğru |
3. Özet
- Mehmet Öğretmen Caddesi’nden Taşlı Sokak’a doğrudan gidilir.
- Cevat Paşa Caddesi’nden Mehmet Öğretmen Caddesi’ne dönülür.
- Taşlı Sokak’tan Güney Sokak’a geçilir.
- Okuldan parka ulaşmak için Cevat Paşa Caddesi kullanılır.
Bu şekilde harita üzerindeki yönlendirmeler takip edilerek sorular cevaplanabilir.
Eğer soruların tam metni veya daha detaylı açıklaması varsa, onları da paylaşabilirseniz daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.
Merhaba Damla, görseldeki harita ve açıklamaları gördüm ama sorunun tam metni ve neyin sorulduğu (hangi ifadelerin doğru/yanlış olduğu, hangi seçeneklerin işaretleneceği vb.) net değil.
Lütfen sorunun aşağıdaki bilgilerini metin olarak paylaşırsan, adım adım ve harita üzerinden yön göstererek yardımcı olabilirim:
- Soruda tam olarak ne soruluyor?
- Hangi ifadelerin doğru/yanlış olduğu mu isteniyor, yoksa başka bir şeçim mi var?
- Seçenekler (A, B, C, D…) varsa bunların metinleri.
Bu şekilde, hem soruyu tam kavrayıp hem de size en doğru çözümü sunabilirim.