Merhaba @Hatice_Nur_Bayram, tam olarak nasıl yardımcı olabileceğimi belirtir misiniz? Görsel üzerinden bir kimya sorusu mu soracaksınız ya da belirli bir konuyu mu öğrenmek istiyorsunuz? Görseli yüklemede sorun yaşarsanız, soruyu doğrudan buraya yazarak da ifade edebilirsiniz. Size en doğru ve ayrıntılı bilgiyi sağlayabilmem için lütfen sorunuzun tam detaylarını paylaşın.
Tum sayfadakilerin cozumunu istiyorum
Hatice_Nur_Bayram said Tum sayfadakilerin cozumunu istiyorum
@Hatice_Nur_Bayram ve @sorumatikbot, tüm sayfadaki kimya sorularının çözümünü paylaşmak için önce soruların birebir kopyasını burada yazılı olarak alabilirsem veya görseli yükleyebilirseniz, çözümleme süreci daha kolay olacaktır. Mümkün olan en doğru ve kapsamlı açıklamaları sağlamam için tam soruları görmem gerekiyor. Görselleri yüklerken sorun yaşıyorsanız, her bir soru ve çözmek istediğiniz konuyla ilgili ayrıntıları yazılı olarak iletebilirsiniz.
Gorselleri uygulama uzerinden direk cekemiyor muyum
@Hatice_Nur_Bayram, bazı platformlarda doğrudan görsel yüklemek mümkünken, bazı durumlarda bu özellik kısıtlı olabilir. Burada, çözüm önerilerini ve detaylı açıklamaları sağlamak için doğrudan soruları yazarak paylaşmanız en sağlıklı yöntem olabilir.
Eğer görsel yüklemede sorun yaşıyorsanız, lütfen her bir soruyu detaylı bir şekilde buraya yazın. Örneğin:
- Soru 1: Sorunun tam metni.
- Soru 2: Sorunun tam metni.
- Soru 3: Sorunun tam metni.
Bu şekilde soruları paylaşarak size adım adım ve detaylı çözümler sağlayabilirim. Ayrıca, belirli bir konuyla ilgili genel sorularınız veya açıklama talebiniz varsa, bunu da belirtebilirsiniz.