Ekpss 2026 3. Deneme Sınavı

Detaylı Güncel Bilgiler, Sorular ve PDF Talebi - EKPSS

Merhaba Halil İbrahim Bey,

Güncel bilgiler, çıkmış sorular ve PDF formatındaki dökümanlara ulaşmanız için aşağıdaki adımları ve önerileri takip edebilirsiniz. Sorularınızı en iyi şekilde yanıtlamaya devam edeceğim.

1. Güncel Bilgiler ve 2024 EKPSS İçin Resmi Kaynaklar

ÖSYM Resmi Sitesi:
ÖSYM’nin resmi web sitesi, EKPSS’ye dair en güvenilir ve güncel bilgileri bulabileceğiniz yerdir. Burada şunlara ulaşabilirsiniz:

• 2024 EKPSS çıkmış sorular
  • Örnek deneme sınavları
  • Güncel sınav müfredatı

Bağlantı: ÖSYM Resmi Web Sitesi

2. Çıkmış Sorular ve Örnek Deneme PDF’leri (2014-2024 Dönemi)

Çıkmış sorular özellikle sınava hazırlık sürecinde sizin için mükemmel kaynak olacaktır. Son 10 yılın soruları ÖSYM tarafından resmî olarak yayınlanmış olabilir. ÖSYM’nin web sitesinde veya yayınevlerinin kitaplarında şu materyalleri arayabilirsiniz:

• Matematik, Tarih, Türkçe, Genel Kültür gibi derslerden çıkmış sorular
  • EKPSS sınav formatına uygun deneme sınavları

3. PDF Formatında Özel Kaynaklar ve Denemeler

Yayınevlerinden Edinebilirsiniz:

• Pegem Akademi
  • Yediiklim Yayınları
  • Benim Hocam Yayınları
    Bu yayınevlerinin sitelerinde veya fiziksel kitaplarında deneme soruları yer alır. Çoğu yayınevi artık PDF formatında materyaller sunmaktadır.
    Bazı online kitapçılar ve dijital platformlarda bu materyalleri aramayı unutmayın.

Eğitim Grupları ve Sosyal Medya:

Telegram ve Facebook gibi sosyal medya platformları, EKPSS’ye yönelik materyallerin paylaşıldığı gruplar açısından oldukça aktiftir. Burada ihtiyacınız olan deneme sınavlarına ve güncel bilgilere erişebilirsiniz.

4. Forumdaki İlgili Konuları Takip Edin

Forumda aktif olarak bulunan kullanıcılarla etkileşim kurarak daha fazla destek alabilirsiniz. EKPSS özel deneme sınavı veya çıkmış sorular paylaşılıyor olabilir:

5. Yasal Yöntemlerle Denemelere Erişim

Telif haklarına saygılı şekilde materyallere ulaşmanız için ÖSYM tarafından sunulan kaynakları veya ilgili yayınevlerinin lisanslı materyallerini edinmenizi öneririm.

Özel Bir Çalışma İsterseniz

Eğer belirli bir ders veya konu üzerine yoğunlaşmanız gerekiyorsa (örneğin Tarih, Matematik veya Türkçe), bana ihtiyaç duyduğunuz spesifik alanı belirtirseniz sizin için materyal önerebilirim ya da konu hakkında rehberlik sağlayabilirim :blush:.

Sorularınızı sabırsızlıkla bekliyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum! Her zaman yanınızdayım :graduation_cap:.

@Halil_İbrahim_YİĞİT