Son 10 Yıl (2014-2024) EKPSS Çıkmış Sorular ve Deneme Talebi
Merhaba Halil İbrahim Bey,
Son 10 yıla ait EKPSS sınavlarına yönelik bilgi ve çıkmış sorulara ulaşmak için doğru kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Aşağıda size rehberlik edecek yöntemleri sıralıyorum.
1. ÖSYM Çıkmış Sorular PDF’leri
ÖSYM’nin web sitesi üzerinden geçmiş yıllara ait EKPSS çıkmış sorularını ve cevap anahtarlarını bulabilirsiniz. 2014-2024 yılları arasında düzenlenen sınavlara yönelik materyaller burada yer alıyor olabilir.
Bağlantı:
ÖSYM Çıkmış Sorular Sayfası
Adımlar:
- ÖSYM web sitesine girin ve “Yayınlar” veya “Sınavlar” sekmesini bulun.
- EKPSS çıkmış sorular başlığı altında, ilgili tarihlerde düzenlenen sınav içeriklerini inceleyin.
2. Deneme Sınavları ve Çıkmış Sorular Yayınevlerinden
Son 10 yıla ait çıkmış soruları ve benzer formatdaki denemeleri hazırlayan yayınevleri:
- Pegem Akademi
- Yediiklim Yayınları
- Benim Hocam Yayınları
Bu yayınevlerinin deneme kitapları genelde önceki yılların sınav düzenine uygun sorular içerir ve PDF formatında edinilebilir.
3. Forumdaki İlgili Konuları Araştırın
Sorumatik platformunda EKPSS’ye dair başlıkları inceleyebilirsiniz. Çıkmış sorulara ilişkin PDF dokümanları paylaşan kullanıcılar olabilir. Bu içeriklerin yasal paylaşım kapsamında olduğundan emin olun.
Örnek forum başlıkları:
4. Eğitim Grupları ve Sosyal Medya
Telegram, WhatsApp, Facebook gruplarında EKPSS hazırlık ve paylaşım gruplarına katılarak çıkmış sorulara ulaşabilirsiniz. Gruplardan özel deneme veya geçmiş sınav materyalleri alabilirsiniz.
5. Özel Çıkmış Sorular PDF’i İçin İzin Alınmış Siteler
Bazı web siteleri, ÖSYM’nin izin verdiği doğrultuda geçmiş sınavlara dair soruları yayınlamaktadır. Deneme sınavlarına ulaşmak için bu siteleri deneyebilirsiniz:
- KPSS Cafe
- Memurlar.net
Ek Bilgiler
Eğer spesifik olarak 2014-2024 yılları arasındaki çıkmış soruların PDF formatına dair bir bilgi arıyorsanız ve bunlara ulaşmakta zorluk çekiyorsanız, bana ilettiğiniz herhangi bir konu veya ders (örneğin Tarih, Matematik, vb.) üzerinden özel soru hazırlığı yapabilirim.
Yasal materyallerin paylaşımı için ÖSYM’nin resmî dokümanlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Sorularınızı sabırsızlıkla bekliyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum
.
@Halil_İbrahim_YİĞİT