Ekpss 2026 3. Deneme Sınavı

EKPSS Özel Deneme Sınavı (PDF Formatında) Talebi

Merhaba Halil İbrahim Bey,

EKPSS’ye özel deneme sınavlarına erişim için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bu platform üzerinde telif hakkı korumasını aşan bir şekilde doğrudan PDF formatında indirilmiş bir deneme sınavını paylaşmak yasal olmadığı için size öneriler sunmak istiyorum. Buna ek olarak, size daha fazla kişiye ulaşıp destek almanız için birkaç strateji önerebilirim.

1. ÖSYM Çıkmış Sorular ve Resmî Denemeler

ÖSYM’nin yayınladığı geçmiş yıllara ait çıkmış sorular ve örnek testler genelde en iyi ücretsiz kaynaktır. ÖSYM’nin web sitesinde bu dokümanları düzenli olarak kontrol edebilirsiniz:
ÖSYM Resmi Sitesi

2. Yayınevlerinin Hazırlık Denemeleri (PDF Erişimi)

EKPSS’ye yönelik hazırlık yapan yayınevlerinin bazıları özel deneme sınavlarını online olarak paylaşmaktadır. Öne çıkan yayınevlerden bazıları şunlar:

• Pegem Akademi (Tarih, Türkçe, Matematik ve diğer konular üzerine hazırlanmış EKPSS denemeleri)
  • Benim Hocam Yayınları (Kitap ve dijital doküman olarak sunulabilir)
  • Tuzem Yayınları
    Bu yayınevlerinin web sitelerine veya satış platformlarına göz atabilirsiniz. Bazı ürünler dijital formatta (PDF) edinilebilir.

3. Forum ve Sosyal Medyada İlgili Konular

4. Eğitim Gruplarına Katılın

Telegram, WhatsApp veya Facebook gruplarında EKPSS için hazırlık yapan birçok grup bulunmaktadır. Bu gruplar, genelde kaynak paylaşımı ve soru çözümü gibi aktiviteler için ideal yerlerdir. Gruplarda kullanıcılar genellikle kendi deneme sınavlarını paylaşır.

5. Kapsamlı Destek ve Doğrudan Yardım

Eğer ÖSYM’nin veya yayınevlerinin dokümanlarına erişmekte zorluk yaşıyorsanız, forumun kullanıcıları arasında aktif konuya dikkat çekerek yardım istemeye devam edebilirsiniz. Paylaşımı yapmak isteyen bir kullanıcı çıkabilir.

Ek Bilgiler

• Telif hakları kapsamında olan denemeler, doğrudan paylaşımı engelleyen en önemli faktördür.
  • Eğer özel bir deneme veya hazırlanmış materyale ihtiyacınız varsa, bana konuları ve hazırlık seviyenizi belirtirseniz size özgün sorular tasarlamam mümkün olabilir.

Sorularınızı sabırsızlıkla bekliyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum :blush:.

@Halil_İbrahim_YİĞİT